1

en büyük hayalim çok para kazanıp sevdiğim kişiyle evlenmek. zor durumda kalanlara yardım etmek. insanları en çokta çocukları sevindirmek.

0

en büyük hayalim bu büyük büyük binalardan kopup doğaya yerleşmek, tahtalardan kendime özel iki katlı dupleks bir ev yapıp, o evin önünede bir bahçe yaparak orda biber, domates, patates, nane, fesleğen, elma, kayısı, şeftali, çilek gibi ürünler yetiştirmek.

1

bu hayattaki en büyük hayalim tüm hayallerimin gerçekleşmesidir.

0

en büyük hayalim avukat olmak ülkeme yararlı bir birey olmaktı ama en büyük hayalimden vazgeçmek zorunda kaldım şimdi en büyük hayalim kardeşimin sağlığına kavuşması bunun için elimden ne gerekiyorsa yapıyorum yapmaya da devam edeceğim hayat bazen insana büyük hayallerinden de vazgeçmeyi öğretiyor çok istediğin şeylerden vazgeçmek kolay hale geliyor o yüzden en büyük hayalimden vazgeçip daha büyük bir hayalin peşinden koşuyorum

0

şuan üç hayalim var. birincisi borçlarımı bitirip yeni bi araba almak ve onun da borcunu ödemek. sonra kendime bi ev alıp evin borcunu ödemek. son olarak da vodafone parka beşiktaşımın maçına gitmek istiyorum.

0

dünyaca ünlü bir ressam olabilmek

1

derslerime iyi çalışıp sevdiğim kişi ile beraber güzel bir üniversite kazanmak vede en kötü ihtimal aynı ilde olmak ama fazlasıyla çalışıp aynı üniversitede okumak ve üniversiteyi bitirdikten sonra kpss gerekirse kpssye çalışmak ardından meslek sahibi olduktan sonra askere gitmeyi düşünüyorum askerlikten sonra mesleğime başlayıp bir zaman çalışıp bir miktar para biriktirip sevdiğim kızı ailesinden isteyip evlenmek en büyük hayalimdir

2

en büyük hayalim polis olmaktı yada asker ama olamadım hayalimden asla vazgeçmedim okulu bitirecem bu sene üniversiteyi inşallah burdan öyle hayalimi gerçekleştirecem allahımın izniyle olacam polis yada asker allahım bana yardım etsin.

1

okuyup bir adam olmak onu geçtim bir öğretmen olmak yada devlet memuru aykık gelirimiz olsun bro sonra yaşlanmadan emekli yaşı kırk yaşlarına felan inicek evlenicen ozamana kadar bebelerin olur bir yerde evin olur araban olur önceliklen bir huzurun olur hayırlı evlatlar iyibir eşe sahip olmak gerek allah gönlümüze göre versin bir ömür yaşlanacak ömrüne ömür katacak ailen olur sonra sen göçersin onlarda yaşadığımız hayatı devam ettirir hayat ne garip.

0

en büyük hayalim kendi kitabevimi açabilmek.

0

en büyük hayalim dünya turuna çıkmak inşallah birgün :)