0

en büyük hayalim kesinlikle evlat sahibi olmak .evli değilim evet ama evlendikten sonra falan çok isterim yani bana anne demesini,sarılmasını,benimle uyumasını falan hemen hemen hergün aynı hayali kurar mı bir insan .ben kuruyorum çocukları çok seviyorum çok masum ve temizler bu dünyadaki en güzel şeydir evlat sahibi olmak.rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah ve tabiki bana da .

0

ben nisanlımdan ayrılalı tam 1.5 yıl oldu! fazla bir hayal kuran bir insan diğilimdir genelde. fakat en büyük hayalim 1,5 yıldır aynı, onu sonkez görmek. düşünüyorum da onu sonkez görüp,sarılsam belki hersey gecer. bi hayal ne kadar imkansız olabilir? benim hayalim şeytanın cennete girmesi kadar imkansız. son konusmamızda benden nefret ettiğini söyleyen bi insana bir daha sarılma sansın olur mu? tabikide olmaz. hayat acımasız ve zalim bir dünya. keske hayalim gercek olsa ve bir kez daha sarılsam ona fakat ne care bu imkansız.

0

en büyük hayalim kendi kitabevimi açabilmek. böyle arka fonda piyano sesleri, dükkanın bir köşesinde çay kahve içilebilecek bir iki masa, kitap almaya gelenlerin kitapları inceleyebileceği bir köşe, gelen müşterilerle oturup kitaplar hakkında konuşmak ne iyi olurdu benim için. ama onun içinde para lazım. bu işsiz halimle bu zor tabi. :/

0

belki çok klişe gelecek ama ben dünyayı gezmeyi çok istiyorum. belli bir zaman kısıtlaması olmadan belli bir paraya bağlı kalmadan sadece gezmek. uzun bir okyanus yolculuğu yapmak mesela, hiç tatmadığım yemekler yemek, hiç görmediğim tarihi kalıntılara şahitlik etmek.hiç bilmediğim adını bile duymadığım gelenekleri görmek, öğrenmek. bir gün çok lüks bir restaurantta yemek yiyebilip ertesi gün bir çadır da kalabilmek. her denize girebilmek, her çölde susamak. belki dünyanın öbür ucunda aç bir insana yemek yedirebilmek, sokaklarda yatıp kalkan birine bir kere de olsa rahat bir yatakta uyuma şansı vermek yada hiç oyuncağı olmamış bir çocuğa oyuncak hediye edebilmek isterdim. her baktığım da yaşadığım anıları aklıma getirecek küçük küçük bir şeyler alıp biriktirmek. sonra her yerin fotoğraflarını çekmek, o fotoğrafların içinde bulunmak. kendime kocaman bir albüm alıp hepsini onun içine sığdırmak isterdim. ne uzak bir hayal ama ne de zor benim için.

0

eskiden bir kitap yazmak istiyordum. ama yazamayacagimi anladım.