1

yerimizi neden yadırgarız?

10 cevap
0

farklı bi yerde yattığım zaman öyle hissediyorum. kendi evimde bile odam dışında bi yerde yattığım zaman uyuyamıyorum.

0

sürekli yattığımız yere alışıyoruz ve bu yüzden başka bir yerde olmak bize yabancı geliyor. rahatsızlık hissediyoruz. bir süre değiştirdiğiniz yatakta yattığınız da vücudunuz buna da alışacaktır.

0

eğer psikolojik olarak bir huzursuzluk varsa hç bir yere vücudumuz uyum sağlayamaz.

0

insanlığın kanında vardır insan oğlu çok aciz ve doymama özelliğine sahiptir. sen normal zenginsense neden ben çok zengin değilim der fakirse neden fakirim zenginse neden ben zengin değilim demezler bu da bir yer beğenmemedir müdür yardımcıssın yok müdür olmak istoyorum dersin hayat insanları çok değiştiriyor allah hardımcımız olsun. sonumuz pek iç açıcı değil.

0

yeni bir ortamda uyuduğumuzda beynin sol tarafı adeta bir gece gözlemcisi oluyor,ve o yeri tanımadığı için güvensiz ortam olarak değerlendiriyor.

0

bulunduğu yer alıştığı yerden farklıysa ve henüz etrafıyla uyum sağlayıp adapte olamıyorsa o insan yerini yadırgamaya başlar

0

alıştığımız ortam dışında bir ortama girdiğimiz zaman ortamdan kastım misafirlipe gidip orada yatmak gibi ister istemez yabancılar ve yerimizi yadırgarız

0

insanlar yerini sevmediğinden dolayı sürekli yadırgar durur. özellikle başka bir yerde otururken ya da yatarken uyulan yerden hemen hemen herkes yerini yadırgar. yani yer yadırgamak sevmemek, istememek, rahatsız olmak anlamlarından kullanılır.

0

yerimizi yadırgadıgımız nedeni küçükken kötü şeyler görmüşüzdür. yada o işi begenmeyiz sevmeyiz bu yüzden yadırgarız yada biri ile kavgalı isek bu sebepten dolayı da yadırgarız.

1

insan sürekli uyuduğu yere alışıyor. farklı bir ortam olunca uyuyamıyor.