0

ben bir dönem baya izliyordum hem yemek yapılması hem de tadılıp yorumlar yapılması benim çok hoşuma gidiyordu. fakat son zamanlar da yemek programları format dışına çıkmaya başladılar. artık doğru dürüst yemeğin yapım aşaması gösterilmiyor. daha çok yarışmacının panik anları, sakarlıkları ve hataları ekranlarda yer alıyor. daha sonra yemek eleştirileri çok ağır ve gereksiz konulara değinilmeye başlandı. en çok zamanı yemek masasında ki tartışmalara ayırıyorlar. bu yüzden eskiden zevkle izlediğim programları şimdiler de denk gelirse izliyorum. tekrar eski düzene gelirse ve yemek namına bir şeyler öğreneceğime inanırsam yine takip etmeye başlarım ama bu seyir de devam ederse kusura bakmasınlar bir izleyici kaybettiler ve benim gibi düşünen insanların da çok olduğunu düşünüyorum.

1

işten eve gidip de televizyon açınca izleniyordu ister istemez. onur büyüktopçu ile yemekteyiz'e bakıyordum ama best of saçmalığından sonra zap yaparken bile duraklamıyorum.

0

eskiden annem veya yengemlerin sayesinde izlediğim doğrudur, hiçbisey de anlamıyordum nedense.yemek programının aslını astarını çözmek nasıl diyim kanser edecek bir türde format, izleyen insanlara buna nasıl dayandıklarını merak ediyorum.

1

ben eskiden çok izliyordum. ama saçmalamaya başladı. işi oyunu getirdiği çok açık. sırf izlensin diye bir çok saçma insanlar getirir oldu. eskiden zevkle izlediğim programı şimdi boş film gibi izliyorum. daha doğrusu bıraktım izlemiyorum.