0

tatlı ve kola zararlarını bilmeme rağmen bırakamıyorum

0

tatlı
mantı
su böreği
kebab
....
güzel olanlar hep zararlı yavv

0

aslında mantı biraz zararlı.çünkü hamur işi ve bu tür şeyler kilo yapıyor.ama onun dışında içinde et var dışında yoğurt var sarımsak var.bu bakımdan iyi.ancak tek eksisi bu benim için.onun dışında fast foodlardan pizza türü şeyler çok ilgimi çekiyor.canım çekiyor ara ara.halbuki zararlı.o da hamur işi ayrıca içinde sosis var, salam var, sucuk var,kimbilir hangi yağı kullanıyorlar,malzemeleri iyi yıkıyorlar mı..bu ve bunun gibi şeyleri bilmediğimiz için, girip mutfaklarına kontrol edemediğimiz için aslında oldukça zararlı.hele bir de yanında içtiğimiz o içeceklere ne demeli..

0

benim fazla yediğim ama hala da zararlı olduğunu bile bile fazlasıyla tükettim yediğim yiyecekler arasında mcdonald's ta bir burger ve yanındaki patates kola yani kısaca mc donaltam gelen yiyecekler yedikçe yiyesim geliyor ve çok fena şekilde bağımlılık yapıyor bir keresinde gittiğimde 3 menü yemiştim. hala da yiyesim gelmişti.fazlasıyla bağımlılık yapıyor bırakamıyorum biliyorum sağlığım için iyi değil zararlı mı hala yemek istiyorum ve yemek geliyor yemek olmadığı zaman krize giriyorum sürekli sipariş veriyorum evimde de yiyorum bu şekilde düşüncelerim.

0

dışardan yediğimiz bütün yiyecekler zararlı hiç biri hijyenik değil ama çok seviyoruz ve yiyoruz bütün insanlar için gecerli bu ben mesele burger king çok severim çok yerim zararlk olduğunu bildiğim halde ama yine de yiyorum. içine at eti koyuyorlarmis öyle duydum ama yine de çok seviyorum bir türlü vaz gecemiyorum bağımlılık yapıyor tadı çok güzel oluyor ve doyuruyor. bir kere arkadaşımla yediğimde zehirlenmisti ama o yüzden olduğunu düşünmüyorum çünkü bana hiçbir şey olmadı bu zamana kadar. onun da başka bir şeyden zehirlendiğini düşünüyorum. mesela makarna da çok faydalı değil ama onu da çok seviyorumm. bir yandan da her yiyeceğin zararı vardır aslında ama yine de yemezsek eğer daha kötü yiyelim ama az yiyelim çok yemeyelim zararını da az görelim