0

ac karınla tabiki sigara içilmez ama içen kişiler o kadar çok ki sigara o kadar sağlığa zararlı ki yemekten önce değil hiçbir zaman içilmemelo sağlığa çok çok zararlı ve ölüm tehlikesi yaşıyor sigara içmiyorum ve içenleri sevmiyorum dişleri sapsarı oluyor ağızları kokuyor hasta oluyorlar hiç gerek yok bence sabah direk uyanır uyanmaz su yerine sigaraya koşanlar da çok delice bence

0

ac karnına sigara icilmemeli. aslında ac karnına olayından geçtim sigara hiç içermemelidir. cunku akciğere ablasıyla zarar veriri kanser riskini çoğaltır ve nefes almayı fazlasıyla zorlaştırır. zaten iğrenç kokuyor bir de bağımlılık yapıyor insanlarda kimse bırakamıyor sigarayı ama aslında zararı anlatmakla bitmez intihardan korkan insanların üzerinde öldürür yazan bir şeyi meden içtiği merak konusu aslında.

0

gündüz uyandıgım zamanlarda hemen ıcerım ılk basladıgım zamanlarda bunu yapmazdım ama artık bagımlılık halıne geldı zamanla dıkkat etmezsen o sekılde oluyor bence cok zararlı bunu bılıyorum ama sabah uyanır uyanmaz ılk ısım o oluyor dıkkat edılmedıgı surece bagımlılık halıne gelıyor.bazı zamanlar olmayıncada cok sınırlı oluyorum hemen bır yerden bulmam gerekıyor en olmadı sabah soylene soylene markete gıdıp alıyorum sıkıntılı bır durum bence bunu yapmadan basarabılen varsa gercekten tebrık edilesi birşey çünkü ben basaramıyorum.ama içilmemesi gerekiyor

0

aç karnına değil, tıka basa tokken bile içilmemesi gereken zıkkımı , eskiden kahvaltı yapmadan kesinlikle içmezdim, ancak son günlerde ekonomik ve psikolojik sebeplerle 24 saatin herhangi bir anında içebiliyorum maalesef.

0

zararlı olmasına rağmen bı okadarda keyifli zamanla alisiyorsun

1

aç karnına sigara içilmez sağlığa zararlıdır gerçi tok karnına da sağlığa zararlıdır ama maalesef sabah ilk kalktığında ilk aldığım şey sigara oluyor sigara içiyorum.

0

sabahları genelde uyandığımda yuzume maskemi yaptığım gibi balkona çıkıp içiyorum hemde aç karına. sağlığa çok zararlı ama bende bir alışkanlık olmuş. öğlen ise ekmek arkası lafını çok duymuşuzdur bazıları yemek arkası der. ekmek arkası daha iyi oluyor bir sigara içene göre karnın doluyken daha mı güzel oluyor ne. allahım neler diyorum ben. arkadaşlar içmiyorsanız allah aşkına başlamayın özellikle lise de arkadaş ortamıyla başlamış biri olarak , o ortamda bir tutsanız kendinizi hayatınız kurtulacak bilmiyorsunuz. zaten neredeyse herkes lisede ortamda alışmıştır. sonrada bırakılıyor tabi ama inanın ki çok zor başlamayın hemde paranızı benim gibi ziyan etmiş olmazsınız bende bırakmayı düşünüyorum tabi inşallah

0

dertli kederli insan içiyor aç karnınada sigarayla gübebbaşlıyor böyle insanlar var sanki sigara içmek dertleri hafifletecekmiş gibi

0

aç karnına sigara içmek zararlı ve kalp krizini dahada cok tetikliyor doktorlarda diyor zaten ac karnına sigara icmeyin diye. ama bende iciyorum ac karnına bir şey olmuyor.

0

günümüzde çogu insan işe gider sabah erken kalkar vede aç karnina çay ve sigara içer buda normal deil ama insanlarimizdaki aliskanlik durumu bu olay.

0

yani bu isteğe bağlı bir durum ama güne zehirle başlamak kötüdür en azından tokken içilmesi daha uygundur

0

evet aç karnına sigara içmek birazdaha kötü tamam normalde iciyoruz da kahvaltı yapılmadan içilmesi kötü isdahi keser vucuda zarar verir

0

hic sigara icmedim ki ama aç karnına sigara içen birini görmedim ya çok sigaraya muhtaçtır iciyorsa yada aliskandir ac karnına sigara içmeye başka türlü açıklaması olamaz çünkü. ac karnına sigara icenlerde migde bulantısı çok oluyor diye duyuyorum benim babam bile iki lokma birşey yemeden sigara içmez.

0

sigara sağlığa zararlı olduğu için zaten içilmez. ne aç karnına ne tok karnına. aç karnına içiyorsan, belki de vücuduna giren o zehirlerden seni bir parça koruyacak çeşitli vitamin ve minerallerden de daha almamışsın demektir. belki tok olsan istemeyeceksin, vaz geçeceksin içmekten?

0

içilmez kardeşim ama ben içiyorum nasıl olacak bilmiyorum.alışkanlık haline getirmişim sabah kalkar kalkmaz hemen çay ve sigara içiyorum..

0

ben her sabah aç karnına içiyorum ama tavsiye etmem kullanmayın bile sağlığınıza ve paranıza yazık bence ama aç karnına mide bulantısı yapabiliyor bünyeye göre değişir tabi kide

0

aç karnına sigara içilmesi zaten zardaki ilen bedene daha cok zarar veriyor

0

aç karnına sigara ben içiyorum 2 dal ama normalde çok zararlı içmeyin bence

0

aç karnına sigara içmek iyi değil zaten normalde de yani sigara içmek iyi değil ben aç karna sigara içiyorum. uyanır , uyanmaz yani sigaramı içiyorum iyi olmamasına rağmen öyle alışmışım. ama tam içmiyorum yarım içiyorum aç karnına.

0

uykudan uyanınca çok iyi geliyor aç yada tok her türlü zararli