0

aç karnına asla kola içmem. zaten midesi hassas olan biriyim. kola resmen midemi yakıp geçer. hele de reflüm varken asla denemeye kalkışmam.

0

kolayla aram cok yok ama icerim bazen sabahlari canim cektigim oluyor ben sabah kalkar kalkmaz her seyi yerim icerim kola ne ki. sabah kalkar kalkmaz kola ictigim cok olmustur ama cok zararli oldugunu biliyorum

0

aç karnına kola içemem çünkü midem i aşırı rahatsız eder.

0

kola zaten başlı başına zararlı bir içecek mideme yazık ederim böyle bir kötülüğü mideme yaşatmak istemem açıkçası hele hele sabahın nurunda birde aç karnına

0

3 gün aç kalayım yemin ediyorum ki kola içerim hemde bol bol içerim hepsini içerim kola herşeyimdir hele siyah kolayı bayılıyorum çok ferahlık veriyor her gün içiyorum daha yeni yine içtim hele abur cu urun yanında süper gidiyor.

0

ne aç karnına nede tok karnına asla içmem

0

hayır, asla içmem.içtiğim zamanlar olmuştu ama aç karnına değildi. öyle bir delilik yapmam. kola zaten zararlı bir de sabah sabah içilmemesi lazım.

0

sabah yada aksam benim için farketmez kolasız yemek yemenin tadı olmuyor malesef

0

özellikle kola gibi asitli içecekleri asla sabah aç karnına içmem ,içilmesini de tavsiye etmem,sağlam mideyi başkasında görürsünüz.

0

içtiğim zamanlar oldu cok karın agrısı cekıyorum butun gun tuvalettende cıkılmıyor saglık acısından cok zararı bence denenmemeli bir durum

0

aç karına kola içmem severım ama aç karına almam kesınlıkle

0

kolayı sabah aç karnına da içerim gece uyanınca bir şeyler yeme ihtiyacını bastırmak için de içerim. asit muhakkak bu saatlerde vücuda daha çok zarar veriyordur ama ben şekersiz tercih ediyorum şeklinde bir züğürt tesellim de var.

0

kolayı çok seviyorum fakat sabahları tercih etmiyorum midede yeterince asit fazlalığı var zaten birde kola içersem migde fesadi felan geçirebilirim ama kola cok muhteşem bisey gibime geliyor çok alisssstiiimmmm ozellikle hamburgerin yanındaysa icmelere doyamiiiiyyooorummm sagliga zararli oldugunu biliyorum bircok basit deneylerinide yaptim fakat genede vazgecemiyorum icinde bulunan kafein cok bagimlilik yapiyorrr hele yazin daha muhtesem oluyor buzlu kola

0

6-7 yıldır kola içmiyorum. aç karna kola içmeyide tavsiye etmiyorum. bir arkadasımın midesi delinmişti çok kola içtiği için. sağlığınızı tehlikeye atmayın.

0

içilmemesi lzm normade çok kötü hani sağlığımız için ama içtiğim zamanlar oluyor ne yazikki

1

ben asla aç karnına sabah kola içmiyorum çünkü kola zaten gazlı bir içecek olduğu için birçok zararı vardır mideye ve bu nedenle zaten ben doğru dürüst hayatımda kola içmiyorum nerede kaldı ki sabah aç karnına asla içmem hem aç karnına kola içmek hiç kimseye de tavsiye etmiyorum çünkü yıllar önce aç karnına değil de öğle saatlerinde yemekten önce kola içtim ve içtim o kola nedeniyle mide kanaması geçirdim ve hastaneye gittim doktor iyi ki kustuğum zaman o kanı dışarıya atmışsın yoksa okan'ı dışarıya atmasaydın ölebilirdim yani kola çok zararlı bir içecektir.

0

evet içiyorum . çünkü sabahları bazen ya görünce canım çekiyor ya da kola diye uyanıyorum . hayır tabi ki de ama canım sabahları genelde tatlı çekiyor kola varsa da içiyorum biliyorum çok zararlı hatta yemekte içmek bile çok zararlıyken biz böyle sağlıksız bir şekilde hemde sabahları içiyoruz yapacak bir şey yok şu zamana kadar içtik şimdiden sonra dikkat edeceğiz hatta günlük hayatımızda yemeklerde bile ya içmeyeceğiz ya da az içeceğiz dikkat edeceğiz...

0

kola icmiyorumm. aç karnına içilmesi doğru değil. zaten çok zararlı bi de aç karnına icilirse daha çok zarar verir vücuda.

0

ben içmem içenleri de uyarırım çünkü kola asitli olduğu için midemizi eritiyor yavaş yavaş

0

eğer sabah uyandığımda masamda kola görürsem içebiliyorum