0

sigara paketlerinin üzerinde ne kadar uyarı olursa olsun insanlar buna dikkat etmezler yani sigaranın zararlı birşey olduğunu zaten herles bilir sağlığa zararlı olduğunu ve erken yaşlılığa ve ölüme sebebiyet verdiğini kansere davetiye çıkardığını da aslında bunları bilmeyen yoktur ama yine de içilir. çünkü sigara insanlar da alışkanlık haline gelmiştir. ve sigaraya olan bağlılığımızı ifade ediş biçimlerimiz çok farklıdır. kimimiz bize keyif verirğini düşünür öyle içeriz kimimiz kendimizi dertli görürüz bundan dolayı içmek isteriz kimimiz nikotin in vermiş olduğu alışkanlık yani sigara istediğinden dolayı belki fiziksel olarak istediğimiz içiniçerüz kimimiz yemekten sonra kahveden sonra severiz kimi pasif içicidir sadece belli zamanlar kullanır. yani sigaraya olan tutum herkes açısından farklıdır. ne kadar zararlı yazarsa yazsın veya sağlıkla alakalı bizi korkutun yine de kullanırız insanlar bunu çok düşünmezler insanlar genelde isteklerine göre haraket ederler kendi bakış açılarına göre zaten sağlıksız birşey olduğunu herkes bilir ama yine de kullanırlar sağlıksız olduğuna bakmazlar çünkü öyle bakmış olsalardı zaten kullanmaları.

0

bunun en temel nedeni bağımlılıktır. bapumlı olan kimseler isteseler de bırakamaz. bunun bir benzerini zehirli gıdalarda da görebiliriz. zehirli yani zararlı ve toksik madde yün olan gıdalar da aynı etkiyi yaratır.

0

bence sigara paketlerinin üstündeki uyarı olmasına rağmen insanlar sadece bağımlı oldukları için içiyorlar oradaki uyarılar hiçbir şekilde etki etmiyor maalesef devlette uğraşıp duruyorlar bunlar için bence hiçbir şekilde uğraşmamaları gerekir çünkü zaten o uyarıyı yapsalarda devlet koysalarda maalesef ki hala devam ediyorlar içmeye bu yüzden galiba sigara içenler o uyarıyı dikkate almıyorlar bazı insanlar şahit bile oldum üstündeki uyarıyı psikolojileri bozuk bence psikolojileri biraz bozuk galiba o insanların.

0

boş bir uyarıdır. içen içiyor yani ve içenler de zararlarının farkında herkes gibi.

0

bence insanlar artık tiryakisi olmus napsak bırakmazlar bence boşuna zararlı yazıyor insanlar yine içmeye devam edecektir.

0

bagımlılık oluyor sigaradaki nikotin beyindeki nikotin sayısını geçerse bagımlılık yapar sigara olmassa nikotin yoklugu çekersiniz

0

içiyoruz yani uyarı olmasına gerek yok zaten zararlı olduğunu biliyoruz. insan sigaranın bağımlısı oldumu malesef bırakamıyor. ben kendi adıma soylim ben şahsen bırakamıyorum ,sigarayı peynir ,ekmek gibi yiyorum yani çocukluğumdan beri de sigara içiyorum.

0

ne versen içerler ne olcak ki ne yazarsan yaz kesmez milleti kafasına koyduğunu yapıyor

0

ya bu zevk meselesi. ben içmekten eğer zevk alıyorsam istediği kadar uyarı olsun genede içerim yani. birde boşuna demiyorlar kurallar çiğnenmek içindir diye.

0

içtikleri için içilir. artık bağımlıdırlar. umurlarında değildir.