1

referans disinda tanidigim birisi yok sanirim

1

yani gördüğüm üyeler var ancak arkadaş olduğum üyeler pek yok yazık ki insanlarla tanışmadım ama eğer allah nasip ederse kısa zamanda tanışmayı düşünüyorum bir kaç kişiyle. ama onların da istemesi lazım sonuçta istemeden tanışmak veya isteksiz tanışmak olmaz yani

1

evet var bana destek olan referansım eşim var

0

evet soru mani sitesini tanıtım ürünler ve tanıttığım arkadaşlarım var zaten kendileri de üye oldular ve burayı takip ediyorlar.

1

kuzenim ve abim bu sitedeler ama benim kadar aktif değiller. onun dışında referans olduklarım var ama sosyal medyadan. burada cevaplarıyla ve sorularıyla tanımış kadar olduğum kullanıcılar da var artık.

1

bu sitede tanıdığım üyeler var, çünkü ben getirdim :d benim getirdiğim arkadaşlar da başkalarını getirdi. gerçek hayatta değil ama hepsi ile böyle bir platformda tanışmışlığımız var. referans sistemi de oldukça güzel.

1

zaten buraya gelirken biekac kisi getirmisligim var. yani referans sisteminden baya once. biz geldik bir iste 10 gun 15 gun kadar sonra referans sistemi gelmisti. referansimla da bir iki kisi geldi siteye hatta. daha sonra burada tanidigim bir iki kisi oldu. simdi hicbiri girmiyor siteye orasi ayri mesele tabi... bu arada siteye ilk uye olanlardanim. bu site 20 ekimde kuruldu ben 24 ekimde uye olmustum.

0

ben referans olduğum kişileri tanıyorum sadece. ilk zamanlarda (bu arada siteye ilk üye olanlardanım) birbirimize sorular sorduğumuz yazar arkadaşlarımız da vardı. çünkü hiç birimiz o zamanlar ödeme almamıştık ve nasıl bir şey olduğunu birbirimize sorular sorarak anlamaya çalışıyorduk. o zamanlar sitede daha aktiftim çünkü bir işim yoktu ve buradan en azından harçlık kazanmaya çalışıyordum. şimdi işe girdim ve arada girip en azından kendime ek gelir elde etmeye çalışıyorum. bazen takip ediyorum sorulardan ve cevaplardan eski üyeler hala varlığını sürdürüyor bu da beni mutlu ediyor çünkü sürekli bu sitenin var olmasını ve daima ek bir kazanç elde etmek istiyorum.

0

yok hatta arkadaşlara öneriyorum ilgilerini çekmiyor. neden ilgilerini çekmiyor onu da anlamıyorum. yazmaya ihtiyaç duymuyorlar demek ki . her insan içini dökebilmeli

1

gerçek hayattan değil ama sosyal platformlardan tanıdığım birkaç kişi şu an sitede mevcut. hatta bu siteye tanıdığım üyeler sayesinde üye oldum.