1

sorumani yetkililer ve üyeler açıklama hakkında ki yorumlarınız nedir?

sorulan soruya verilen cevaplardan da bir ücret verilse keşke evet belki başka hesap açıp ordan cevap verebilir tarzında düşünebilirsiniz ama bir ip’den bir üyelik olabilir mesela bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

7 cevap
0

bende çok memnunum hiç bir sikayetim yok. keşke daha çok kazanabilsek.

0

yaklaşık bir aydır bu siteye üyeyim henüz daha kendilerine ne bir şikayet ne de dilekte bulundum bu siteyi güzel bir amaçla yapan insanların anlayışlı olduğunu düşünüyorum şikayetvar gibi sitelerde şikayetlere tenezzül etmedim çünkü güvenilir olduğunu herkesin emek verdiği ölçüde parasını sıkınıtısız aldığını düşünüyorum

0

yaklaşık dört aydır bu siteye üyeyim. bir süre giremedim bazı sorunlardan dolayı. ama dünden itibaren tekrar yazmaya başladım. sitenin moderatörleri gerçekten çok iyi çalışıyorlar.üyelerine gelecek olursak da bazı yeni gelen üyeler kuralları okumadan rastgele harfler atarak kazanabileceklerini sanıyorlar. ancak yakın zamanda ödeme istediklerinde ban yiyip site hakkında kötü konuşmalar yapıyorlar. bunu gerçekten çok terbiyesizce buluyorum.yani çok mantıksız bir şey siz haksız kazanç yapmaya çalışacaksınız adamlar göz yumamaz tabii ki o yüzden ödeme konusunda hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz arkadaşlar bencağını gönülden siteye kefilim.

0

bence böylesi daha iyi ve daha mantıklı. herkes kendisine çalışır, benim soru sormam ve cevap yazmam bana kazandırsın sadece. ben bu soruyu cevaplarken sen neden kazanasın ki benim üzerimden :)

0

boyle daha iyi.. sorulan soruya cevap verildi diye para verirse site, bu sefer üyeler en cok yorumu almak icin goygoya başvuracaktır daha fazla para ödensin diye. bence boyle gayet iyi. zqten verdigin cevaplarin uzunluguna ore kazancin yuksek veriliyor site rarafindan.

0

hayır iyi olmaz, öyle olursa sırf cevap vermek için saçmalayanlar çoğalır.

0

sorumani ailesinden biri olarak ben memnunum. ya sizler?