0

twitter sitesi bana hep itici gelmiştir çok az yazarım

0

twitter anında haberdar olma diye adlandıracağımız bir sosyal site.insanlar burada anında düşüncelerini paylaşabiliyorlar ve etkileşimde bulunabiliyorlar.özellikle twitterda tanımış kişilerle de haber olma şansı tanıyor.sanatçılarla mesajlaşma onlarla etkileşim halinde olma şansı veriyor.

0

twitter çok başarılı bir sosyal medya sitesidir kitleleri etkileme konusunda rolü büyüktür cumhurbaşkanı olsun başbakanı olsun ülke yönetiminden sorumlu kişiler bile twitter kullanmaktadır bu yüzden her hangi bir şikayetimiz yazarak tag şeklinde veya ilgili kurumu etiketleyerek attığımız twitler dikkate alınır.

0

twitter dünyada en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri. çok büyük bir popülasyon tarafından kullanıldığı için toplu eylemlerdeki rolü de bir o kadar büyük oluyor tabiiki. genel olarak günümüzde zaten teknolojinin 'collective action' konusunda yeri oldukça büyük. sadece insanlar birbirini etkilemiyor zaten bu mecralarda. siyasi partiler ve siyasi isimler de oldukça aktif kullanıyorlar çünkü artık bulunduğumuz çağ bunu gerektiriyor.

0

twitter kitle iletisim araci olarak dunyanin en iyi 1. sosyal medya aracidır. bütun dünya liderlerinin kulandıgi ve bütun dunyayi birbirine baglayan bir uygulamadir. siyasette iş adamlari sanatcilar herkes bu platform uzerinden haberleşirler ve bunu üzerine gelen sorulari karsilarlar. twitter cok etkun bir rol oynayan sosyal medyadir. twitter dunyada 1 milyarin üzerinde kulanıcısı olan bir yapılanmadir. daha cok mesajlasma ve resimli mesajlar üzerine yogunlasir. insanlar bu platformda duygularını düşüncelerini ve bilgilerini tum dünyaya aktarma imkanina sahiptir. kitle iletisim aracidı twitter.

2

basit bir arayuzle
ayrıntıya takılmadan
insanlar kolay bir sekilde
derdini toplu olarak ifade edebiliyor.
hiç twitter reklamına rastladınız mı
merak
ediyorum doğrusu
çünkü
ben
hiç karşılaşmadım.
adamlar işi çözmüş.
mısır da libyada suryede turkiye deki
olaylarda çok etkili

0

aktif bi twitter kullanıcısı oolarak diyebilirim ki twitter gerçekten güncel dhaberleri takip etmemde yardımcı oluyor.

0

günümüzde insanlar zamanlarının büyük bir kısmını sosyal medyada geçiriyorlar. internet ortamında yapılan paylaşımlar, olaylar, herkes için çok önemli bir hale gelmiş durumda. twitter da haberleşme açısından en çok kullanılan sosyal medya platformlarının başında gelmekte. kitlelere ulaşma ve onları bir konu üzerinde yönlendirme açısından çok önemli bir yerde. bunun en büyük örneğini gezi olayları sırasında yaşayarak görmüştük. onun dışında yaşanan bir olaya tepki verildiğinde ya da herhangi bir gündemi ilgilendiren konu olduğunda twitter sayesinde bunu insanlara ulaştırmak ve bunu yaymak açısından çok kullanışlı bir etken olduğunu düşünüyorum.

1

twitter türkiye de o kadar etkilidir ki. bir gündem oluşturabilecek kadar etkili yani, mesela bir olay veya anlık paylaşım sosyal ağ da yani twitter da tt olduysa bilin ki o olay ve ya paylaşım türkiye gündemine oturmuştur. başka hiç bir sosyal ağ da bu kadar etkili değil dir. hatta twitter da paylaştığın her hangi bir paylaşın yüzünden ceza yiyebilirsin yani şöyle oluyor eğer paylaşımın yasal işlem yapılacak şekil de yasak veya sıkıntılı ise o paylaşımdan ötürü ceza alabilirsin. benim diyeceklerim bu kadar kolay gelsin size.

0

twiter kullananlar çok memnun çünkü her haberi görebiliyor ve anlık paylaşım oluyor şnsanların yorumları an olarak etiket şeklinde paylaşılıyor bundan dolayı kitlesi baya yüksek.

0

bildiğim kadarıyla kitlesi oldukça büyük. konu çerçevesi olarakta geniş bir yelpazeye sahip. içerisinde içerik ve paylaşımlar oldukça fazla. twitter paylaşım ve bilgi akışı da yüksek bir platform. twitter kullanan kitle severek kullanmaya devam ediyor ve akışı devamı takip ediyor diye düşünüyorum.

0

twitter ilk ortaya çıktığında şahsımca pek tutmaz diye düşünmüştüm fakat beni bu konuda yanılttı.uzun süreli twitter kullanıcı olarak görüşüm twitter'ın kitleleri etkileri etkileme gücü muazzamdır.bunun birçok örneğini gerek ülkemizde gerek yurtdışında şahit olduk açıkçası.twitter bu konuda en güzel adımını hashtag ve trend topic uygulamaları ile oluşturarak başarmıştır.trend topic oluşturmak büyük bir olaydır twitterda ve bunun için yoğun çaba sarf etmek gerekiyor.örneklere gelecek olursak ülkemizde bunun en iyi örneğini gezi olaylarında gördük ve çok geniş kitlelere twitter vasıtasıyla ulaşıldı ve geniş kitleleri harekete geçirdi.yurtdışında ise yakın tarihteki iran'da yaşanan protestolarda da twitter yoğun şekilde kullanıldı ve kitlelerin iletişim aracı oldu.belli konularda ki etiketlerle o konudaki etkileşim ve twitleri anlık görebilmekte çok ayrı bir keyif veriyor.

-1

insanları etkileyecek en önemli platform twitterdır. büyük medya etkisi vardır

0

büyük bir rolü var tek bir olay tt listesine giriyorsa ülke gündeminede giriyor demektir bunu twitter dışında yapabilen başka bir sosyal ağ yok

0

kullananlar için etkili. hatta bir çok magazin ya da haber kanalı şu kişinin tweet'in de bunu paylaştı diye haberler yapar ama ben kullanmıyorum.

0

twitter dünya da milyonlarca insanın kullandığı kitlesel bir iletişim aracıdır. şu an günümüzde insanlar radyo ve televizyondan fazla sosyal medya aracılığıyla iletişime geçiyor bunların başında da twitter geliyor. şimdilerde kişi kurum ve kuruluşlar bile duyuruları twitter üzerinden yapılır. etiketler sayesinde bir çok insana ulaşılabilmektedir

0

ben twitter'ı çok saçma sapan bir uygulama olarak görüyorum

0

twitter siyasetten tutunda birçok kişinin düşünce tarzini bile etkiliye bilir.
bu nedenle ise ünlü ve takipçisi çok sayfalarin kimlerin elinde olduğu gerçekten çok önemlidir.
topluluğu nasil etkileceğimiz de oldukca önemlidir.

0

bir çok sosyal mecrada aktifiz. kullanıyoruz. ama twitter mecrası gündemi daha sıkı takip etmemizi sağlar, katkı verir. kullanıcıları, hesapları takip ettikleri daha yetkin kişiler etkiler.anahtar kelime şudur:verilen bilgiyi teyit etmek. teyitten yoksun bilgiler anında reaksiyon görür. bu arada teyitli bilgiler ve yaşanılanlar da reaksiyon alır, görür. twitter hertürlü fikri, zikri ve sahibini barındırır. birilerinin paralı askeri, adamı olmamak adına daha akılcı faaliyetler göstermek gerekir.

0

her sosyal medya, geleneksel medya aygıtının oldugu gibi twitterin da büyük ölçüde kitleleri etkileme şansı var. hatta digerlerinin aksine en yüksek oranda twitter etkileyebililiyor özellikle sol taraftaki gündem başlıkları kitleleri yönlendirmekte ve etkilemekte çok büyük rol alıyor.