0

türk dizilerin de aynı konular var diziler hepsi birbirini tekrarlayan şeyler aslında yani hepsi birbirine benziyor ve çoğu birbirinin aynısı buda dizilerin çok çabuk bitmesini spalıyo yani genellikle bu sebepten bitiyor izlenmiyor diziler buda bir sebep açıkcası. senarist sorunu var bizim ülkemizde şu aralar eskiden daha güzel daha sıcak diziler olurdu şimdi hepsi birbirinin aynısı ve özellikle hepsi birbirine benziyor ve hikayeler o kadar saçma ve kötü ki yani kim kimin beis belli değil evli insanlarla olan ilişkiler birbirlerinin yakın arkadaşları ile olan ilişkiler silahlı çatışma vurdulu kırdılı şiddet içerikli diziler yani o kadar çokki böyle diziler bu ciddi bir sorun anlayacağınız.

1

yanlış düşünyorsunuz gayet güzel ve kaliteli diziler, filmler mevcuttur. özellikle en son çıkan hakan muhafız izlemenizi tavsiye ederim.

1

evet türk dizileri genellikle konulara hepsi aynıdır sadece oyun değişiklikleri var bazen sahne değişiklikleri var ama yine de türk dizilerini beğenerek izliyorum yeni türk dizi ve yabancı dizi arasında tercih yapmam gerekiyorsa türk dizilerini tercih ederim ne kadar konular aynı olsa yine de yeni dizi içinde baya fark da vardır.

0

klasik türk dizisi veya filmi diye tanımladığımız bir cümle var kesinlikle bu cümlenin hakkını veriyorlar.çünkü dizilerdeki konular hemen hemen bir döngü içerisinde bir dizi bittiğinde yeni bir dizi başlıyor ve yine aynı konu.örnek verecek olursam zengin bir işadamı olur ardından yanında çalışmaya gelen alt tabakadan birine aşık olur ve dizi böyle devam eder ya da biri diğerine yalan söyler ilişkileri böyle başlar ve ardından yalan yalan üst üste binen sonra birbirlerinden ayrılırlar ardından tekrar beraber olurlar genel konular bunlar zaten bunları pek açtıklarını göremedim bu konuda yabancı filmler ve diziler daha başarılı bence.