0

kadın arka sokaklar kuzgun çok fazla televizyon izleyen bir insan degilim genelde bunları izliyorum ama sorsanız kim hangi rolde bilemem

0

hercai bir zamanlar çukurova söz dizisi gülperi çok güzel bakar mısınız çocuklar duymasın aşk ve mavi sen anlat karadeniz aşkı memnu dudatan kalbe kuzgun vurgun yaprak dökümü istanbullu gelin damat nikah şekeri kamuya avlu kardeş çocukları zerda ıhlamurlar altında siyah beyaz aşk kara sevde tutku dolu bir şey hatırla sevgili şövalye yükseliyor ruya

0

çukur başta olmak üzere arka sokaklar, payitaht abdülhamit , diriliş ertuğrul savaş dizisi olarak kullanılması yani izlenmesi olağın olan diziler arasında en başlarda bir yanda olan bir ilandir. savaş(asker) dizisi olarak ise savaşcı, nöbet bu dizilerin en iyileri arasında yer almaktadır ne olursa olsun bu diziler dışında tabikide aşk dizileri de gelmektedir. bunun için ise özellikle starda olan erkenci kuş önerimdir her ne olursa olsun bu dizi izlenmeli baş karakterlerin yanı sıra yan karakterlerin verdiği etki dizide daha ön planda olduğu için bu dizi diğer dizilerden farklı olmalıdır bu dizinin verdiği zevk diğerlerinde daha fazla olmaktadır.

0

ben televizyonda genellikle hep bilgisayar izlemeyi seviyorum. dizilerden sade jet sosyete adlı diziyi takip ediyorum. komedi dizileri hariç diziler bana cazip gelmiyor. zaten ekranlarda ki dizilerde hep vurdulu kırdılı, bol ajitasyonlu benzer türde taklit diziler. yada yabancı dizilerden uyarlanmış ama hiç orijinaline benzemeyen son derece basit diziler.

0

hiçbir bölümünü kaçırmadan kızım dizisini izliyorum. çok televizyon izleyen biri değilim ama bu diziye gerçekten bayılıyorum. ara sıra kadın, avlu, söz dizilerini de izliyorum.

0

çukur dizisini seyrediyorum ve kadın dizisini izliyorum severek takip ediyorum ve son olarak yneş başlayan bir dizi var ki yüzleşme diye oda güzel bir dizi onu da takip ediyorum nvwk bitebilme ihtimali var sanırım.

1

televizyondaki dizilerden en çok söz dizinin beğenerek izliyorum tabii ki televizyonda izledigim birçok dizi var beğendim dizi var ama aralarında söz dizisi ve erkenci kuş dizisi farklıdır onları daha çok severek izliyorum.

0

tesekkür ederim banu hanım unutmusum bi an

0

pek televizyon izlemeyen biri olarak cevap vereyim iki diziyide biraz biraz baktım tercihim söz'den yana çünkü çukurde çok olumsuz şeyler var hoşuma gitmeyen yanlış bulduğum çok şey var söz daha güzel başarılı bir dizi.

1

anket tarzı sorular yasak değil mi kırmızı kırmızı uyarı yazmışlar anket soruları yasak diye ama başınıza iş gelmesin.