0

çukur dizisi muziyi bulmak icin genelde youtubede arayıs yapıyorum cukur dizi muzıgı yazınca onerıler cıkıyor sımdı sezon fınalıne gıttı cukur dızısı cok guzel bı dızı bence bayılarak ızlıyordum ıkı kez sezon fınalıne cıktı ıkısındede cok guzel gıttı be eylul ayını sabırsızlıkla beklıyorum keske erken baslasa rekor ızleme kıtlesı var cukur dızısının bence.

0

çukur dizisinin müzikleri bence süper. yeni gelen nesil türküleri falan bu dizi ile öğrenmeye başladı artık. ayrıca diğer şarkılar da dizi ile uyumlu hep. hangi şarkı olsa tam oturuyor diziye. tutulmayan şarkısı yok gibi neredeyse. dizi zaten güzel şarkılarla birlikte bir bütün oluyor. dizi pazartesi yayınlanıyor ama bir hafta konuşuluyor müzikleri dinleniyor.

0

ukur dizisini bir kaç bölüm izledim ve gerek görsel gerek sosyal medyada çok abartıldıgı için izlemeyi bıraktım zaten konusunu da begenmemiştim müziklerine gelecek olursak
ceylan ertemin söyledigi zalım mahsuni şerife ait bir türküdür ve malesef güzel yurdumun insanları bu türküyü çukur için ceylan ertemin yazıp okudugunu düşündü okadar bi haberiz türkülerimizden
diger bir müzige bakacak olursak zeynep bakşinin seslendirdigi ve ülkenin dört köşesinde çalan adaletin bu mu dünya adlı selda bagcanın 1971 yılında söyledigi bir türküdür. diger müziklerine bakmaya gerek yok hepsi 30 kırk yıl önce yazılmış efsane isimler tarafından söylenmiş türkülerdir bu dizi yi de bu kadar abartmayın izleyene saygım sonsuzdur tabi herkesin kendi zevki kendi düşüncesidir saygı duymak da gereklidir.