0

şansa inanmam pek fazla, bişey olacak ise olacağı varmış derim geçerim.bir insan bence kendi şansını elleriyle çıkartıyor ama işte çevrede ki bazı etmenler, bunda ısrar kılıyor ve insanın hurafe tarzı olan şans gibi şeylere inanmasını sağlıyor oysa ki aslında bilmesi gereken durum insan kendi çabaları sonucunda herşeyi günyüzüne çıkartıyor.şanslı olduğunu hisseden insan, yorum farkı getirerek o an kader olgusunu köşeye koyuyor ve şansın da hayatın bir parçası olduğunu dile getiren cümleler sarf ediyor.kötü bir şey yaşasa kadersizim der, iyi bir şey yaşasa şanslıyım der insan.insan aslında nereye çeksen oraya uzar, bişeyin üzerinde çok çalışıldığı sürece onu elde etmek zor değil ve yeter ki insan istesin yapamayacağı şey yoktur.

1

evet ben şansa inanırım çünkü bazı insanların gerçekten doğuştan şansı vardır bazı insanlarda doğuştan şansı yoktur çünkü insan böyle etrafında bakınca elinde hiçbir iş gelmeyen ve gerçekten insan tipi üstünde olmayan insanların şansı çoktur böyle becerikli güzel eli iş tutan insanlardan daha çok şansını olduğunu gördüm ben.

0

evet şansa inanırım ve bazı kişiler şanssız doğar bazıları ise doğduğundan beri şanssızdır ve böyle devam eder şans bazen insanı köşeden döndürür...

0

şansa inanırım ve şansını devamlılığını sürekliliğini sürdürdüğünü gözlerimi ne görmekteyim.yaşadığım bir sürü olaylar ve edindiğim bir sürü bilgilerle anlamıştım bu şansın var olduğunu.tabii ki de bazen dikkatli olarak size daha çok dikkat ederek bu kötü olayların önüne geçebiliriz bu kötü olayların önüne dikkat etmeye devam edersek sürekli bu olaydan devam ettikten sonra kurtylursak şansa kurtuldum deriz.şans bizim için çok önemli bir faktördür ve günümüzde bu şansın var olduğunu fazlası ile görmekteyizdir.işimizi şansa bırakmamak için daha dikkatli olmamız gerekmektedir ve şansa kurtulduk denememiz için bu olayları yaşamamanız için işimize dikkatli bir şekilde odaklanmamız gerekmektedir.düşüncelerim ise bu şekildedir.

0

şansa inanırım hatta bazı insanların doğuştan şanslı olduğuna inanırım. mesela koç yada sabancı ailesine bakın bunların çocukları doğuştan zenginler yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında adamlar 18 yaşına gelir gelmez milyonluk arabalarda mankenlerle geziyorlar. ceplerinde binlerce para oluyor. bizim öyle değil biz doğuştan şanslı değiliz çünkü