0

şansa inanıyorum genelde pek şansım dönmese de. şans bence önemli bir faktör bazı insanların gerçekten şansı oluyor. her şeyi yapıyor, ediyor yine her şey onun istediği gibi oluyor. bazı insanlar da şanssız oluyor. ne yaparlarsa yapsın illa bir tökezliyor. şans faktörü insan hayatını etkileyen bir unsur. herkes şanslı olmuyor. bazı konularda hiç şansım yok genelde şanssızlıkla mücadele ettim hep. sonra da aman nasip deyip yoluma devam ettim. keşke herkesin şansı yaver gitse de mutlu olsa.

0

hayatımda belirleyici bir faktör değildir şans. ancak şansa inanırım evet. bazı indsnslrınfaha şanlı bazılarının daha şansız olduğunu düşünüyorum bazı durumlar da. yani bu durumlara olaylara göre değişkenlik gösterebilir. evet bizim şansımız açık yada kapalıdır. talihsiz deriz mesela kısmetsiz gibi kelimeler kullanırız bazen ya da çok şanslısın deriz. bunları günlük hayatımız da sık kullanırız. bu iş şans işi deriz. şansımız bazen açık baen kapalı olabiliyor. benimde tamamen iyi değil. bazen şanslı hissettiğim zamanlar oluyor kendimi dört ayapınınğzerine düştün yine derim bu gibi durumlarda. bazı durumlarda da ne kadar şansızım derim kendi kendime

0

şans bence olan bir şey bazen gerçekten şansa bir şeyler başardığımız oluyor yani benim bu konu kişiden kişiye göre değişir ama bence var bazen yanlışlıkla şansa bir şeyler yapıp doğru oluyor sınavda şansın yüksekse doğru cevabı bulman %25 sen onu tutturursan zaten şanslı olarak geçersin bir soruda sallayıp tutmadı mı arkası da gelmiyor şans böyle bir şey bazen yüzüne güzel bazen fena güler ama gitti mi bazen sıkıntı oluyo oda bir gerçek ama zaten %100 şanslı biri olmaz o zaman ne yaparsa yapsın doğru tutar zaten ama şans var yani.

0

tabiki insan hayatında bazen bunu her yerde görüp duyuyoruz.hayatta sanslarla yaşayan insanlar var.hem maddi olarak hemde manevi olarak.insanlar yolda yürürken bile bazen kazalar yada yukardan bisiler düşer kil payı kurtulutlqr yada bazen burnu kanamadan kurtulur.tabiki o kadar kişi içinden bazı insqnlarada bisiler çıkar buda insan hayatında çok değişikliğe neden olur.

0

şans diye bi kavram yoktur. kader vardır ve her insan kaderini yaşar yani insanın başına ne gelirse yazgısındandır kaderinde ne yazıyorsa onu yaşar ve rabbim insanın yazgısını kendi çabasınada bırakmıştır yani insan kader diyip geçmemeli kaderinde üstünde bir kader vardır oda insanın kendi elindedir

1

şansa inanıyorum ve bazı insanların doğuştan şanslı olduğunu düşünüyorum. ben hiç şanslı değilimdir çoğu konuda. aa ne güzel şans demem, aksine sürekli hay şansıma derim.

0

ben çok şanssız bir insan olduğum için şansı inanmıyorum yani benim bir şansım yok ama bazı insanlar inanıyor yani şanslı oluyor ama ben maalesef öyle değilim.

0

şansa gerçekten çok inanıyorum. ben bir dönem gerçekten şansı doruklara kadar yaşamıştım fakat artık şansız bir insanım. şans insanın yüzüne umarım ki bir kere gülmüyordur. eğer bu bir dönemde başımıza geliyorsa bundan sonra ki hayatım gerçekten zor olacak diyebilirim.

0

o şans bazen canı sıkılınca gelir, bazen ise hiç uğramaz. aramızda kötü bir olay geçmedi ama bende anlamadım, niye böyle aramız açıldı. kız gibi birde trip atması yok mu? o beni öldürüyor, gel işte senle çok anlaşacaz diyorum ama dinlemiyor. bir gelirse bir odaya kitleyip salmıyacağım.

0

şansa kesinlikle inanırım ve hiç şanslı değilimdir şanslı olan insanlara gıpta ile bakarım ama umutluyum elbet şans banada gülecek