0

evet bazıları gercekten çok şanslı oluyor bazıları da çok şanssız oluyor.ben mesela arada sırada şanslı oluyorum ama genelde sanssizim . gerçekten şans var .

0

evet ben şansa inanırım ve şansın varolduğunu düşünürüm şans gerçekten kapınızı çalabiliyor bazı zamanlar da ve size iyi geliyor. dört ayağımın üzerine düştüm be dediğiniz anlar oluyor aynı zaman da şanssızlıklar da oluyor tabiki bazen istediğiniz şeyler istediğiniz gibi gitmiyor belki tersi de olabiliyor. yani evet şansa ve şansızlığa inanıyorum.

0

bazıları şansında kader olduğunu söylese de aslında şansa inanmam, ama neden bilmiyorum, şans oyunları da oynamayı seviyorum.

1

evet inanıyorum. bazı insanlar gerçekten çok şanslı.

1

kesinlikle inanıyorum şanslı insanlar daha az çaba sarf ederek daha iyi yerlere gelebiliyorlar ve bazen hiç ummmadıkları yerden ummadıkları fırsatlar yakalıyorlar şans faktörü gerçekten çok önemli keşke hepimiz şanslı insanlar olabilsek.

0

şansa inanırım. bazen insanın çok fazla ihtiyacı olabiliyor şansa.

0

gerçekten var mı hiç düşünmedim ama ağzımızdan düşürmediğimiz bir kelime haline geldi kendim de fazlasıyla kullanıyorum ve şanssız biriyim :d