0

ben limonlu dondurma dışındaki butun dondurmalari severim.fazla yemek zararlinolabilir.hasta yapabilir. ama ben dondurma yemeyi cok seviyorum.vanilyalisini cileklisini antepfistiklisini cikolatalisini hepsini yerim.bu arada dondurmasiyla meşhur olan ilimiz kahramanmarastir.kahramanmaraşın dondurması oldukca lezzetli ve tadi bi başkadır.gercek keçi sutunden yapılır.ama dondurmayi kışın yiyemedigim icin cok uzuluyorum.dondurma yemek icin hep yaz aylarinin gelmesini bekliyorum.beklerkende zaman hic gecmiyor.bazi kisiler kış aylarindada dondurma yiyor.ama ben hasta olurum diye yiyemiyorum.cocugunjz varsa dondurmayi cok yedirmeyin.cunku cok cabuk hasta olabiliyar.cocuklar soguk yedikleri zaman hemen hasta olurlar.burunlari akar oksururler geve ateşlenirler.annemde ben küçükken bana dondurmayi cok yedirmezdi hasta olurum diye.dondurmayi genellikle akşamları yürüyüşe cikarken külahta alip yemeyi severim.oyle daha iştah açıcı oluyor.hazır dondurma sevmeyenler evde kendileri dondurma yalabilir.bence evde yapilan dondurma cok lezzetli ve tatlı oluyor.ama evde yapilan dondurma daha saglikli gibi geliyo bana ama ben yinede hazır dondurmayi seviyorum.cunku evde dondurma yapmasini bilmiyorum

0

dondurma hakkındaki düşüncelerim iyi ya nadir dondurma yaz aylarında yeniden bir yiyecek türüdür dondurma buzlukta yapılır ve değişik karışımlardan yapılmaktadır dondurmanın kötü yanı benim fikrimce yaz aylarında yenilirken yersiniz ve azad aramızda kalır bir kere daha yemek istersiniz ama cebinize bir bakarsınız ki paranız yoktur o yüzden yiyemezsiniz ağzımda tat bırakır kötü yanı budur iyi anlar ise serinletmesi yazın çok iyi gitmesi bir düşüncelerim bu şekildedir.

0

hayatımda en çok sevdiğim şey sanırım .d

0

şeker kullanılmadan yapılmışsa dondurmanın çok güzel, ferahlık veren, insanı tazeleyip canlandıran bir yiyecek olduğunu düşünüyorum. özellikle acı çikolata ve kaymak dondurma en sevdiklerim. bunların dışında, donmuş yoğurdu da dondurma kadar beğeniyorum.

0

yazın gerçekten ihtiyaç duyduğumuz güzel soğuk içimizi soğutan harika bir ürün tabi ilk zamanlar buzdolabı olmadığı için harika bir hikayesi vardır. mutlaka okuyun

1

dondurma hakkında düşüncelerim yani yaz aylarında dondurma çok güzel geliyor ve dondurmayı severim özellikle antep fıstıklı dondurmayı daha çok severek yerim ama kış aylarında pek dondurma tüketmiyorum yani gripten korktuğum için.

0

çok sevmiyorum ben maalesef ya. nedenini bilmiyorum ama soğuk olan hiç bir şeyi sevmiyorum aslında. yaz aylarında dolaptan su bile içemiyorum. su içtiğimi anlamıyorum çünkü. bazen canım dondurma da çekiyor fakat bu çok nadir oluyor böyle zamanlarda da alıyorum dondurma ve biraz erimesini bekleyip öyle yiyorum. dolaptan çıkar çıkmaz yiyemiyorum.

0

yaz aylarının en güzel lezzeti bence. hem hafif, hem serinletici.