1

ben zaten yabancı dile yatkın biriyim ve yabancı dilde çok severim ingilizce ile aramda çok iyidir. tabii şu an sadece okulda öğrendiklerimiz de alıyoruz ama bir ya da iki sene sonra kursa gidip daha da geliştirmeyi düşünüyorum. hatta ilkokul 4. sınıfta ingilizce dersinde çok başarılı olduğum için öğretmen 2 tane sertifika vermişti yıl sonunda.

0

çok sevdiğim bir dil kendisi.babam beni küçükken baya çalıştırırdı.ezberlerdim fiillerin çoğunu.ufak muhabbetler ederdik bu şekilde biraz biraz ilerlettim ve ingiliceyi bana çok sevdirdi.ancak sonra unuttum. bir süre okuldan sonra boşladım ve öylece kaldı.aslında hevesliyim tekrardan ama böyle kurs gibi bir yere gidip motive olmam gerekiyor.bu şekilde evde bir şeyler yapmak istemiyorum.lisedeyken yurt dışına gitmiştik.o zamanlar güzel, rahatça muhabbet edebilecek kadar konuşuyordum.

0

ingilizceyi başlangıç seviyesinde biliyorumm daha önce bir çok kursa gittim ders aldım fakat pek işe yaramadı. aslında kendimi derslere çok verdiğim de söylenemez. yakın zamanda bir denemem da olacağını düşünüyorum. bu sefer başarmak için de beklerim olacak. kendime güveniyorum. eğer sebebim varsa yaparım.