0

yüz milyon dolar tabiki sevgi artık beş para etmiyor herşey yalan gerçek olan tek şey elle tutulan gözle görülen şeyler

0

maalesef yüz milyon doları tercih ederdim. çünkü şu an gerçekten, deli gibi paraya ihtiyacım var.

0

yüz milyon doları tercih ediyorum. şimdi yalan söylemek olmaz şunun şurasında, sevdiğim zaten benim yüz milyon dolar param olduğu zaman yanıma gelir. mantıklı düşünürsek ben yüz milyon doları tercih ederim gerisini boşveririm. borçları falan kapatırım ondan sonra yaşarım hayatımı.

0

tabii ki sevdiğim. para her zaman kazanılır ama sevgi her zaman bulunmaz. sevdiğimle birlikte olunca çok daha fazlasını beraberce çalışarak kazanabiliriz. o para elbet bir gün bitecek sonuçta ve elde kalan yine 0 olacak.

0

tabiki de sevdiğim insan, yüz milyon doların canı cehenneme olsun.sevdiğim insan ile hayatımın geri kalanını birlikte geçirmek birlikte beraber herşeyin üstesinden gelmek, birlikte gülmek. işte herşeyi iyi kötü beraber yaşamak, dünyaya bedelken paraları kim ne yapsın çünkü herkes gibi ben de bu dünyaya huzur içinde olmak için geldim, doyasıya gülüp eğlenmek istiyorum.sevdiğim insan ile mutlu huzurlu olabilirim, dünyalar benim olur ama para saadet getirmez derler ya çok doğru.para herşeyi alsa da mutluluğu satın alamaz, yüz milyon dolar benim olsa elime mutluluk geçebilir mi hayır geçemeyecek.dünyaya kazık çakacak halimiz yok, her geçirdiğimiz a'nı doyasıya yaşamalıyız.