0

olur derim para daha önemli geçim çok zor

0

parayı alırım bu dünyada parayı sevmem arkadaşımı satmam diyen yalan söyler acık ve net parayı alırım ve bir daha görüşmem onada o kadar para verseler oda beni tanımaz zaten bunu adım gibi biliyorum

1

güzel paraymış doğrusu.. şu an için derlerse yalan yok kabul ederim.. alırım bütün borçlarımı kapatırım.ama arkadaşıma da derim ya biliyorsun işte durumlarımızı ondan kabul ettim.. yine sen biliyorsun ki hep kalbimde olacaksın.. hatta bu para veren sistemin nasıl bir özelliği var da bu ayrılığı takip edebilecek bunu biliyorsak.. bir açığını bulup gizli saklı yine görüşürüz derim.. şifreli ya da kıyafet değişikliği gibi.. :)) alırdım arkadaşım.. ama çok paramın olacağı zamanlarımda olursa kabul etmezdim inanın.

0

güzel para. bana uyar. parayı da onunla bölğşürüz ki onun da gönlü olsun. sonra da kendime bi ev bi araba alırım, bir de iş kurarım, kalanıyla da yatırım yapıp gül gibi geçinip giderim

0

kabul etsemde o parayı onsuz yemek içinden gelmezdi. onsuz kısır bile yiyemiyorum 1 milyon doları nasıl harcıcam :)) yani arkadaşımı seçer mütevazı hayatıma devam ederdim. ama ömür boyuda başına kakardım.

0

büyük ihtimalle kabul ederdim dicem de o kadar parayla tek başıma bisey yapamam erkek kardeşimi görmesem daha iyi olur sanki arkadaşım bana lazım:))

0

gormesen ne olacak. zaten bir süre sonra evlenince arkadaşlık pek kalmıyor.