0

ilk önce o para ile kendi ihtiyaçlarımı giderirdim kendi ihtiyaçlarımı hepsini bitirdikten sonra başkasının ihtiyacına geçerdim ben öldükten sonra bana sevap yazılacak bir yer yapılmasını isterdim mesela çeşme cami insanların her gün faydalanabileceği bir yer yapardım ve ben öldükten sonra oradan sevap gelirdi bana lösev'e bağış yapardım darüşşafaka bağış yapardım mehmetçiğe bağış yapardım yani insanlara kısacası yardım ederdim tüm ihtiyaçlarını giderdikten sonra 1 milyon dolara bunu yapardım.

0

yapacağım ilk şey dünyada görmediğim yerleri liste yapıp sırayla gezmek olurdu. yine aynı hayatıma devam ederdim. bir kaç işletme açardım.

0

okadar param olsaydı güzel bir ev satın alır arabalar alırdım

0

valla öyle olsaydı eğer önce bir şirket kurardım işleri yoluna sokmak ve daha fazla para kazanmak için. daha sonra da dünyayı gezerdim heryer gezerdim yani yurt dışına falan çıkardım neler yapmazdım ki.

0

önce kendimi garanti altına alırdımparamı bankaya koyar her ay kar getirisiyle istediğimi yapardım önce ev sonra araba ve sonra dünya turu

0

eğer ki benim 1000000 dolarım olsaydı benim şu an 5 milyon tl doların olmuş olacaktı ilk olarak kendime bir son model araba alırım ondan sonra kendime bir tane havuzlu villa alırdım ondan sonra üstüme başıma çok şık elbiseler alırdım kendime son model telefon alırdım saat alırdım bileklik alırdım sonra da güzel bir yerde mesela bodrum'da tatile gidelim evlenirdim yani kısacası yerdim içerdim gezerdim.

0

turkıyenın en efsane salonlarından bırını kurardım.

1

bir milyon dolarım olsaydı ilk yapacağım şeylerden biri güzel bir tatile çıkmak olurdu. tatile de sevdiklerimi yanımda götürmek isterdim. geriye kalan paramı da yaşadığım yerde kullanmak ve değerlendirmek isterdim. kendime ait bir yer açabilirdim. ama şimdilik bir milyon dolarım olmadığı için bunlar birer hayalden ibaret. ama hayali de güzel.

0

çok sey yapardim ya ne yapılmaz ki,
ilk paranın katlanması için bir yerler satın alırım orayı kiraya veririm, başka biryerde is yaptırırım oyle de katlarim ama doların dolar olduğu ülkelerde değil turkiyede yaparım cunki bes kati para demek.

0

paylaşmayı severim mehmetçik vakfı ve lösev e yarısını bağışlardım kalanla da çevremde ki maddi durumu iyi olmayan ailelere yardımda bulunurdum o kadar fazla para insanı bozar düşüncem bir kişiye değil 100 1000 kişilere yardım edilip bölüşülecek bir maddi kavram bence

0

vergisini öderdim önce sonra bakalım düşüncesi bile güzel

0

benim bir milyon dolar param olsa. kendime ev alırım. araba ,alırdım. ailemden aynı şekil ,ev ,araba alırım. sonra garibanlarin sevindirir, vakıflarda bağış yapardım. gerçekten yaparım. inşallah olur da ben yardım ederim.

0

ev almak sonra araba almak sonrada dünyada bir ülkeye gezi.

0

ben garibanları sevindirip cami yaptırmak isterdim . bu ülkenin bunlara ihtiyacı var . bende yapılması gereken asıl şey budur.