0

ben sorumaniyi gogle gördüm. ilk olarak ödüllü anketlere baktım pek kafama yatmadı, pek te anlamadım açıkçası. evde yapılabilecek işlere baktım hiçbirinin irtibat no suna erişemedim. maddi olarak sıkıntım vardı hâlâ da var. tesadüf soruma ni sitesini gördüm. kayıt oldum.acikcasi biraz tedirgindim dolandirci site mi güvenilir mi diye.çünkü gogle playda birçok uygulama indirdim hiçbirinden de maddi olarak kazanç elde edemedim. 26 tle yapıp ödeme alınca bu sitenin gayet güvenilir ve bilgi içerikli temiz bir site olduğuna kanaat getirdim. rabbim nasip ederse uzunca bir süre burda olmayı kazanç elde etmeyi düşünüyorum.

0

valla ben para kazanma siteleri falan arıyordum ve youtobede birisi video cekmış atmış ödemede yapıyorlar demiş ben artık siteye falan üye oldum işte bakıyorum gerçekten ödeme falan yapılmış mı diye 1 kişi bile param yatmadı diye mesaj göderi soru sormamış kendıme dedım tamam sende başla bakalım dedım kaç para yapıcaksın dedim sonrası ise aynen şöyle oldu ılk başta zaten hedefım 25 tl yapıp para çekılıyormu ona bakmaktı ve yaptım allah nasıp ettı talep ettım 2 gün sonra banka hesabıma para geçtı tamam dedim bu site son derecede güvenilir ve artık işte falan burdayım ve buradanda ayrılmak istemiyorum diyebilirim sizlere oldukça güzel emek verdiğiniz sürece site kurallarına uydugunuz sürece paranızı her zaman alırsınız bunda kuşkunuz falan olmasın ben aldım darısı sizin başına az bişey kaldı yeniden talep edimce nasipse bakıcaz bakalım öğrenciyim zaten para sıkıntısı yaşıyorum çalısamıyorum okul dolasıyla böyle yerlere başvurdum ve sorumanıyı buldum para konusunda hiçbirzaman sıkıntı yapmıyorlar sorumanile gittiğimiz yere kadar gidicez.

0

sorumaniyi internette google ye sorusor para kazan yazdım. bir video gördüm videonun başlığında sorumani yazmaktaydı. bende soru mani yazdım. ve soru maniyle tanıştım.

0

instgramda gormustum ya siteye girdim baktim guzel kullanmaya basladm

1

internette yine bu şekilde para kazanabileceğim uygulamaları ararken karşıma çıktı..baktım eski adı gereksiz bir soru cevap sitesinin daha görsel olarak da kalitelisi.. bir de ne görürüm.. o siteden tanıdığım isimlerini gördüğüm insanlarda burada.. girdim kayıt oldum.. hatta birine sitemde ettim özelden neden bana da haber vermediniz diye.. belki ben araştırmasan burayı ruhum duymayacaktı ama değil mi? sonra o site benim burayı kişilere özelden bahsetmemi hazmedemediğinden benim hesabımı 61 liramı yakarak kapattı..başımın gözümün sadakası olsun.. haram da olsun.. beni şikayet eden şerefsize de selam olmasın..

0

bir internet sitesinde takılırken reklam olarak karşıma çıkmıştı

1

okuyankurd arkadaşım burayı tanımış önce. bana tavsiye etti, ben de peşinden gelddim. :) iyi kide gelmişim, güzel vakit geçiriyorum gerçekten. kendimi güvenilir bir yerde hissediyorum ayrıca.

1

internette gezerken karşıma çıktı

0

bir arkadaşımdan, yine bu tarz bir soru cevap sitesinde tanıştığım kişiden.. oda sanırım internette gezerken bulmuş.

0

internette gezerken , önüme çıkan ek gelir makalelerini okurken, direks sorular çıktı önüme. bir inceliyeyim dedim, fakat inceleyecek bir şey de pek bulamadım, bu konuda çok zayıf.