1

sorumani'yi nereden duydunuz ya da gördünüz?

sorumani sitesini nereden duyup ya da görüp geldiniz?

12 cevap
0

forumda yapılan bir konu tanıtımında görmüştüm.

0

ben internette bir site buldum adı ahmete sor diye aynı bir site vardı bende dedim ahmete sor kayıt oldum olmadı bende youtube de nasil para kazanılır diye araştırdım ve sorumani ile çok videolar vardı bende hemen siteye kalır oldum başladım para kazanmaya başladım artık fazla anlamadığım için önce soru cevapliyordum 40 kelimelerle cevap lazım ve kazancım 1 tl yaptım ve yine topladım ve 2 kat kazanç çıktı ve şimdi 16 tl şimdi toparladım.

0

ben bir gun internette ''internetten nasil para kazanirim?'' diye aramalar yaparken bir site bulmustum oraya kayit olmustum. neyse bu boyle 1 ay kadar surdu, irada takildim yazdim filan.. kazandigim parayi da tam da dogum gunumde almistim ekim ayi icerisinde. orada psra kazanma oranlsri dusunce farkli arayislar icerisine girdim bu sefer. burasi disinda neler yapabilirim ki kazanc saglarim diye takildigim gunlerden birinde bu daha once kazanc sagladigim sitenin reklamlarinda bu sitenin reklamini gordum. biraz tesaduf eseri gordum ben burayi. neysee.. sonra iste buraya kayit olsum ben. tam tarihi de soyleyeyim. 24 ekimde. dedim limiti de dusuk diger siteye gore. orasi 100 tl diyordu ve bir sonraki ay yatitiyordu ama burasi limit 50 tl diyordu ilk zamanlar. ama istedigimiz zaman cekebiliyorduk kazanci. daha sonra limiti dusurduler tabi 25 tl ye. oyle daha yeni uye olmus biri iken 5 gun icerisinde gunde sadece 2-3 saat telefon başında olup da limite ulastim. yani 25 tl ye. 29 ekimde de odeme talebi gondermistim. oyle yaniii...

0

ben bu siteyi facebook'ta dolanırken bir arkadaşımın paylaştığını gördüm ve linkten üye oldum. şu an o arkadaşım benden ne kadar referans geliri kazanmıştır. bilemiyorum.çünkü benim bu siteden toplam gelirim 160 lira falandır.yüzde beşini o almış olsa 20-25 lira sadece benden kazanmış diyebilirim. helali hoş olsun onun sayesinde bu siteye geldim ve şu an paralar kazanıyorum.

0

internetten buldum bence gayet iyi bir uygulama diger uygulamalara benzemiyor

0

ben buraya yine burası gibi bir site olan başka bir sitede tesadüf eseri olarak reklamlarında görmüştüm. dedim ki madem burada aynısını yapıyorum. neden burada da şansımı denemeyeyim ki dedim. siteye geldiğim gibi siteyi çözdüm sayılır. ve sitede takıldıktan sonra zaten geldiğimiz siteden de biraz şikayetçi olunca birkaç arkadaşımı buraya cagirdim. zaten kendilerini aşağıki yorumlarda belli etmişler. ve bu arkadaşlar dışında bir iki kişi daha var. :) oylelikle geldim. sitede de mutluyum.

1

ben başka bir sitede yayım aynı burası gibi ama ordan çok sıkıldım hesabımı kapatacaktim ordan tanıdığım arkadsm beni buraya çağırdı ve bende üye oldum yani iyikide cagrms burası çok güzel en azndan abaza yok diğer yer gibi

2

bu tarz bir sitede tanışıp öz ablam kadar sevdiğim bir insan tavsiye etti, onu sayesinde geldim, iyi ki gelmişim.

4

halen burada yazarlık yapan okuyankurd nickli arkadaşım önerdi. aslında önerdi bile denemez, bana siteden bahsetti, ben de peşine takılıp geldim. :)

iyi ki de gelmişim. kendisine teşekkür ediyorum. sitenin havası beni mutlu ediyor. yöneticilerin kaliteyi yüksek tutma çabasını da çok takdir ediyorum. adil olmaya çalıştıklarını da görüyorum.

başka sitelerde sırf zevk aldığım için yazdıklarıma burada ödeme bile yapılacak. daha ne olsun? :)

2

sorumaniyi bu tarz bir sitede arkadaşlık kurduğum şuan bu siteyede üye olan arkadaşım okuyankurd’tan öğrendim ve geldim iyiki gelmişim

0

soru sor para kazan gibi başlıklarda denk geldim.

0

internetten para kazanmanın yollarını araştırırken buldum