0

sorumani bildirim kısmında gelen bildirimleri vakit kaybetmeden okuyup sildiğim için şuan sorumani bildirim kısmında hiç bildirim yok.

0

benim suan bildirim kismimda 77 adet bildirim mevcut. genelde biriltirmeyi pek sevmem orqyi. baktikca silerim ama iste son zamanlarda biraz daha kazanma odakli oldugum icin orayi pek takmiyotum diyeyim. yoksa surekli olrak temiz tutmaya cslisiyorum. rahatsiz ediyor yoksa beni o kisim.

1

valla sürekli olarak temizlediğim için şuan da hiç bildirim yok. durmasından hiç hoşlanmıyorum rahatsız ediyor beni.:)

0

bazen çok soru soruyorum ve bir sürü bildirim oluyor az soru sordum zamanda bildirimim 5 10 tane falan oluyor onun haricinde bildirim kutuucuğum bayağı bir fazla oluyor. ben genellikle biriktirmeyi sevmem cevaplanan soruları okur silerim bildirimleri.

0

biraz önce 20 adet bildirimim vardı. hepsini temizledim şimdi. bildirimlere her baktığımda temizlerim ben.

0

ben fazla soru sormuyorum beyin modu aktif oluyor bazen fazla soru sormayın bence şuan 13 bildirim var bende bakmıyorum pek fazla soru yanıtlamak daha çok kazandırıyor çünkü bende soru yanılıyorum o yüzden yavaş yavaş birikiyor.

1

sorumani.com bildirim kısmımda şu an 15 tane yeni bildirimim var. eğer ben bu siteye kayıt olduğum andan beri bildirimlerimi tümünü okunmuş olarak saydırmasaydım, şu an 150 bildirimi geçerdi diye düşünüyorum. bakalım ben şimdiden başlayayım bari biriktirmeye bildirimlerimi 1 hafta boyunca bakalım kaç bildirim olacak :).