1

ben birkaç aydır bu sitedeyim ve şu ana kadar hiçbir zaman bir sorunun silmesini yada paramın eksilmesinin görmedim bu sitede yani eğer ki peki ben dikkat etmiyorum ya da görmüyorum ama gördüğüm kadarıyla yani her 2 cevap yazdığımda mutlaka kazanç bölümüne bakarım paranın eksildiğini hiç fark etmedim ne soruları silindiğinde cevapların silindiğinde bu birkaç ay içinde hiçbir zaman fark etmedim eğer gerçekten öyle bir şey varsa soru cevap sinirleniyorsa ücret kesiliyorsa mutlaka bunu yazarlara bildirmek gerekir eğer böyle bir durum varsa çünkü haliyle sorunu nereden silindiğini veya cevabı neden silindiğini paranın neden kesildiğini insan merak eder yani insan bir cevap yazmak için o kadar uğraşır durur soru bulmak için çok zorlanır ve okuruşları toplamak için baya zaman harcıyoruz eğer gerçekten öyle bir şey varsa bildirimde göndermeleri çok iyidir ama ben hiç fark etmedim soru veya cevabını silinmesi ücretinin kesilmesini.

0

soru neden siliniyor ki ya da cevap silmek yerine uyarıda bulunmaları daha iyi olur benim düşünceme bu tabii...

0

bu uygulama olması gerekendir zaten. adil olan budur.

1

bence de yanlış yaptığımızda veya hatalı şeyler yazdığımızda ya da soruya yanlış cevap verdiğimizde bize bildirim gelmesi çok iyi olur ve yanlışlarımızı görürüz.

1

acaba benim hiç sorum veya cevabım silinmiştir bilmiyorum kazancımda bir ara düşüş olmuştur bende referanslardan sanmıştım şuan şüphelendim eğer öyle bir silme durumu var ise bildirim olarak gelse çok güzel olur.

1

benim hiç cevabım silinmedi. ancak kazancım düşürüldü bende referanslar kopyala yapıştır yapmış olabilir ondan sorumani ekibi kesmiştir diye düşündüm.şuan süphelenmeye başladım acaba benimde kesildimi diye.

1

aynen bildirim gelse iyi olur da ben hiç cevabımin silindiğini görmedim.. yani çünkü silinecek bir cevapları yazmıyorum, kendimden eminim zaten soru aklına fazla gelmiyor, geldikçe soruyorum zaten bu zamana kadar sorduğum sorular da çok az en çok cevap yapmışım aslında bildirim gelse evet güzel olur katılıyorum sana en iyisini gerçi sorumani bilir ne diyebilirim ki.

0

evet bende de oldu birkac kere... bildirim gelse guzel olur.

1

bazen bana da oluyor,bencede bildirim olarak gelmeli bu,nerede ne hata yaptigimizi gorelim.

1

bildirim gelmesi gayet güzel olur. hatta nerede hata yaptığımızı gösterseler çok güzel olur. hatta inceleme her soru için en başta yapılsa daha da güzel olur.

1

ben hiç fark bile etmedim. dediğiniz gibi bu durum bizlere bildirim olarak gelse güzel olur. hem hayatımızıda görmüş oluruz. bu şekilde bir daha hata yamayız. gerci ben hata yaptığımı düşünmüyorum ama ginede bu eklentinin gelemsinde fayda buluyorum.

1

evet bu hata gerçekten çok sıkıcı bir hata keşke bildirim gönderseler de bu ata ile karşı karşıya kalması hatalarımız görsek ve onları tekrarlamamak bizim için çok iyi olur sorunun iyi tebrik ediyorum.