0

rap müzik amerika'da yaygın olaraktan gelişmiş bir müzik türüdür, tupac'ın biggie'nin eminem'in ve aklıma gelmeyecek bir çok sanatçının rapçinin sayesinde bu müzik ülkemizde de yavaş yavaş yaygınlaşmaya başladı.sago ceza rap için bir pranga sözünün barındığı neyim var ki şarkısıyla, rap müzik dinleyenlerin öncüsü olarak gösterdiği bu iki isim sayesinde rap yıllar yılı elekten geçerek derin bir kitleyici yakalamanın derdinde ve bunu hiç bir zaman hiç kimseden çekinmeyerek gerçekliğinden protestliğinden ödün vermeyerek korkusuzca dile getirdiler getirecekler de daha da.rap müzik sagopa kajmer ceza sansar salvo sahtiyan fuchs fuat norm ender gazapizm allâme joker rota saian patron tankurt manas serin karataş stabil cegid server uraz hidra grogi anıl piyancı red keişan kamufle ve aklıma gelmeyen bir çok rapçinin sayesinde ayakta duruyor,rap müziğin ülkemizde daha da ileri seviyelere ulaşacağını kitlelerini arttıracağını düşünüyorum.

0

rap müzik dünyadaki tüm müzik türleri arasında sisteme karşı olan tek müzik türüdür. rap müzik ile insanlar getto şehirleri , fakirliği ,siyasi ayıpları en iyi şekilde ifade ederler .rap müzik bir direniş hareketidir aslında .rap diyince insanın aklına dünyada eminem fifty cent gibi ,ülkede ceza ,sagopa kajmer gibi isimler geliyor aslında rap müziği için bu değerler çok önemlidir ancak rapte unutulmaması gereken en önemli şey rap populariteyi asla kabul edemez .popularite olursa rap kaybolur.rap halk için söylenir.rap aslında bir karacoğlanın beylere yazdığı dizelerdir.rap çok önemli bir çizginin başlangıcıdır. rap kimi aman siyasilerin bile dikkatini çekmiştir. rap içerisinde edilen hakaretler bazı siyasiler tarafından dava edilmiştir. aslında rapin aslı buradan gelir .korkusuzca aklınızdan geçenleri sözlere yansıtmaktadır.rap halkımız tarafından yeni yeni benimsenmeye başlandı aslında.türk dizileri sayesinde.gündemde olan diziler kavga sahnelerinin arasında rap koyarlar.aslında asıl rap inşaat altında sokak çocuklarının hayattan alacaklarını anlatmak için hızlı hızlı müzik eşiğinde söylenmesiydi. aslında türk dizilerini ne kadar eleştirsem de müziğe istemsizce katkı sağlamış oluyorlar .aslında iyi şeylerin duyulmaması taraftarı olduğum kişiliğimden taviz veriyorum çünkü türkçe pop dinleneceğine türkçe rap dinlenmeli .ne de olsa anlamsız söz dizeleri..

0

rapp müzük hakkında ki düşünceler kişiden kişiye değişiklik gösteren müziktir ama sadece bu rapp müzük için geçerli değil her tür müzikte kişiden kişiye değişiklik gösteren unsurlar vardır kulaktan gelen dinlemeler vardır ama raap müzik bana göre hoş gelmiyor hızlı okuyorlar ve genellikle ne dediklerini bile anlamıyorum ama bbir başkasına bu müzik çok hoş gelebilir en baştada sölediğim gibi kişiden kişiye değişiklik gösteriri müzik türleri benim hoşuma fazla gitmiyor rapp müzik