0

çocuklarımız bizlerin en değerli varlıklarımızdır.çocuklarımız için en iyi eğitimi en iyi hayatı yaşasın isteriz ancak bu durumu maalesef ellerimizle tutamayız .çocuklarımızı küçük yaşta maalesef yarış atı gibi koşturmaya başlarız . bu ne kadar kötü bir hayatın aynasıdır aslında .okul öncesi eğitim olan kreş ana okulu gibi çeşitli okullara göndermek bazı zaman ne kadar faydalı olarak da görülse de aslında çocuklarımızı sokakta yetiştirmek gereklidir.

0

bu tamamen kişinin gönderme amacına göre faydalı olur ya da olmaz. anne ev hanımıdır, 3 yaşındaki çocuğunu başından atmak için gönderiyordur. buna çok karşıyım. ama anne ev hanımıdır. çocuğu dil öğrensin diye gönderiyordur. bu çok mantıklı.
ben kendim açımdan söyleyeyim o halde. çalışan bir anneyim. çocuğum şu an 8 aylık. 2 yaşına yakın olduğunda iznim bitecek. mecburen çocuğumdan ayrılacağım. ben gündüz bakım evine vermeyi düşünüyorum. çünkü evde bir şey öğrenemeyecek. ama o ortamda kendi yaşıtlarıyla eğlenerek öğrenecek. 4 yaşında kreşe 5 yaşında ana okuluna 6 yaşında da okula başlayacak.