0

sık sık acıkma hatta çoğunlukla acıkma hatta bazen yemediğim olur 2 gün de yemedim olabiliyor çünkü biz fakiriz her zamanki idareli yememiz lazım bazen yiyor hatta bazen bir hafta boyunca makarna yediğimizde oluyor hazır paket çorba yaptık mı evde bayram şenliği yapıyor şaka şaka ciddiye almayın bol bol yiyorum yani sık sık iyiyim ara ara azar azar ama iyiyim tek öğünle zayıflayamaz kendimden biliyorum neyse gece uykunuzdan kalkıp bir yemeğin ama çok zararlı dikkatli olun.

0

eskiden çok sık acıkmazdım. hatta lise yıllarında bir kutu sütle idare ederdim eve gelene kadar. ama şimdi kilo aldığım ve midemi genişlettiğim için çok sık acıkıyorum. bazen yemek yemekten çok sıkılıyorum ama acıktığım için mecburen yiyorum. bu çok sık acıkma işi sanırım mideyi nasıl alıştırdığımıza bağlı olarak değişiyor.

0

evet çok güzelde sık sık sık acıkırım hep neolur acıkmayam diyorum maalesef hepte acıkıyorum yani diyet yapamıyorum keşke acıkmayam diyorum acıkıyorum onu n için sık sık yerim

0

hiç acıkmam desem yeridir .günde 1 öğün bana yetiyor.ben fazla acıkmam

1

evet ben çok çabuk acıkıyorum özellikle sabah saatleri ilk kalktığında saat 7 olmadan kahvaltı yapmam gerekir eğer saat 7'de kahvaltı yapmazsan başım ağrıyor ben açlığa hiç dayanamıyorum acıktığım zaman mutlaka yemem gerekir eğer yemesem fenalaşıyorum elim ayağım titriyor kendimi çok kötü hissediyorum ben her acıktığında da yemek yerim çünkü ben biliyorum eğer kendime aç bıraksam fenalaşıyorum ve kalkamıyorum.

0

küçüklügümden beri 1öğür yemekle doyan biriyim bakmayın yemek dediğime ekmek arası domates küçüklüğümün sucuk ekmeğiydi ama çok zayıftım ozamanlar ağacların basindan inmezdim köyde hep kosardim atik cocuktum suan ise 63kiloyum boyum 1.74 gayey iyi boy kilo endeksim ancak bi sıkıntı var günde 10kere yemek yesemde doymuyorum

0

aslında bilmiyorum acıktığımı hissedemeyecek kadar yoğun bir gün geçiririm genellikle birazda üşengeçim karnım ağrıyana kadar kalkıp yemek yemem bünyem alışmış kahvaltı falan asla yapamam sabahları günde 1 kere yemek yeme fırsatım oluyor ondada telefonla oynamaktan pek yemek yiyemiyorum

0

maalesef sık sık acıkırım akşama kadar ağzım hiç boş durmaz yemeyince kendimde bir şey eksik hissediyorum uyumaya yakın bile yerim

0

keainlikle saat başı acıkmaktayım. ama tavsiye etmiyorum. sürekli yiyecek nişey bulamıyorsunuz. aradan biraz zaman geçince açlık iyice artıyor. dolardaysanız yandınız zaten. para dayanmaz. dışarda kendimi tutuyorum bişey almamak için. evde ise kuruyemiş, bebe bisküvisi gibi şeylerle ufak öğünler koyuyorum kendime. bence kilo almanın önüne geçiyor. ben normalde de zayıf bi insanım fakat öğünlerim 2 ye düştüğünde ufak çaplı bi kilo alıyorum. aynı zamanda sık beslenince daha çok protein ağırlıklı beslenmiş oluyorum.

0

kesinlikle sık sık acıkanların başını çekiyor olabilirim. bu sorun sanıyorum ki az yememden kaynaklanıyor. nedense hiç bir zaman şöyle tıka basa doyarak sofradan kalktığımı bilmem. her zaman yarım doyuyorum fazla zorlayamıyorum kendimi. kendimi yemeye zorlayınca midem bulanıyor. ben bu durumun psikolojik olduğunu düşünüyorum. bazen yemekten kalktıktan yarım saat sonra bile acıkabiliyorum. bunları yazarken düşündüm de acaba şeker hastalığı mı var bende ? mesela dün de yemekten kalkalı daha yarım saat olmuştu ki acıktığımı hissettim ve kulağımda çınlama sesleri duydum biraz da korktum açıkcası ve hemen anneme seslendim o da şekerli su getirdi bana. şekerli suyu içince kendime geldim diyebilirim. bu durum normal olmayan bir durum kesinlikle. bence doktora da görünülmesi gerekiyor. ben bir kaç kez gitti fakat sağlıklı olduğumu söyledi doktorlar. ama dün yaşadığım olaydan dolayı pazartesi ilk işim doktora gitmek olacak. eğer sizde aynı sorunları yaşıyorsanız bence bir doktora görünmekte fayda var. ben öyle düşünüyorum.

0

evet sık sık acikirim ancak bunun seker hastaligiyla baglantisi olabilecegini dusunuyorum yani kahvaltidan kalkiyorum resmen 15 dakika civari sonra tekrar canim yemek yemek istiyor ve tekrar acikiyorum. annemler daha kahvaltiyi toplamamisken ben dolaptan kahvaltiyi yedikten sonra dolaptan birseyler bakiyorum kendime atistirmak icin. yani en azindan hicbirsey bulamasam da alirim bir meyve elma yada sebze falan alirim yerim o beni biraz tutar. zaten sonra bilgisayara gectim mi dunyayla baglantim kesiliyor ve yemek yemeyi falan unutuyorum :d.

0

evet ben surekli acikirim yani bunun icin bir neden olmasina gerek yok yemek yemeyi cok severim

0

evet çok sık acıkırım galiba yediğimiz yemeklerin kalitesinden olabilir