0

evlenip aynı şehirde yaşarsam onlara yakın evde dururum haftada bir ziyaret ederim

0

bir aksilik olmazda ailemle aynı şehirde olursam 2 3 güne bir görüşürüm ailemle. hele bir de aynı ilçede aynı semtte olursam günlük bile uğrarım yani.

1

ben evliyim ve ailem ile birlikte aynı binada oturuyorum ve sürekli kapılarını çalar babamın ve annemin halini hatrını sorarım, eşimin ailesinin evide bize yakın olduğu için anne ve babasını haftada bir de olsa , eşim, ben be çocuklar ile birlikte ziyaret ederiz.

0

daha evli değilim ama beni bunca sene idare etmişler bir şekilde tabikide görüşürüm neden görüşmeyeyim ki evleneceğim kızın ailesi ilede görüşürüm eşit davranırım yani ayrımcılık yapmam

0

daha evlenmedim. evlendikten sonra tabii ki de ailemiz ile görüşmeye devam edeceğiz.

0

evlendikten sonra ailemle görüşmeye devam ettim.biz aynı şehirde değiliz ama özel günlerde bayramlarda hep gideriz.diğer günlerde de gideriz.bazen onlar gelir.bazen de telefonla görüşürüz

1

evlendikten sonra ailemle her zaman görüştüm. aynı şehirde idik. çocuklarıma baktılar sağ olsunlar.

0

evlendikten sonra aileme 16 ay falan gelemedim. kardeşim beni affet etmemişti ama şu an ailemin yanındayım 15 gündür de buradayım yani her ay gelmesem de 3 ayda bir geliyorum. yani izmir'e zaten kendim kuşadası'nda oturuyorum bir buçuk saatlik yol yani tabii ki de ailemi ziyaret edeceğim sonuçta onlar benim ailem sadece ben değil herkes ediyor. yani ziyaret edilmez mi ? aile yani atamazsın.