0

internetten birçok ürün satın alıyorum. genelde kıyafet ve kozmetik ürünleri alıyorum. çünkü tüm mağazalar elimin altında olduğu için her yerden her istediğimi uygun fiyata bulabiliyorum. yiyecek falan pek almıyorum çünkü marketlerde istediğim her yiyeceği bulabiliyorum. internette bir şeyler satma konusuna gelirsek, evet satış yapıyorum. çoğunlukla ikinci el kıyafet sitelerinde satış yapıyorum. bazen sıfır etiketli ürünler de sattığım oluyor. alışveriş yapıyorum ürün geliyor bana olmuyor, geri kargolamak yerine aynı fiyattan satıyorum. benim için aynı hesaba geliyor. hatta bazen üstüne 1-2 daha koyduğum bile oluyor.

0

hiç satmadım ama önceden ara ara alışveriş yapardım.daha çok kıyafet, aksesuar, ayakkabı, takı vb şeyler aldım.hiç gıda alışverişi yapmadım.yapmam da .yolda ne olur ne olmaz.ezilir bir şey olur diye internetten gıda almam.güvendiğim bazı siteler var.oralardan alışverişlerimi yaparım.diğer bir çok siteye güvenmiyorum.çünkü çok fazla fotoğraflarını çalıyorlar insanların.

0

sık sık olmasa bile çoğu zaman internette birşeyler satıyorum. hatta son zamanlarda internet üzerinden satabileceğim şeyler yapıp koymaya, ucuzdan kitap bulup kitap koymaya başladım. nereden ne kadar kazanabilirsem diye son zamanlarda çok sık kullanmaya başladım. bakalım ilerleyen zamanlarda yine satış yapar mıyım bilmiyorum. birşey alma konusunda o kadar aktif değilim internette. bir letgodan filan ikinci el kitap alıyorum ya da bir kitap sitesinden kitap alıyoeum. onun dışında pek internetten birşey almıyorum.

0

evet internet çok alışveriş yaparım ve ürün satışı da yapmaktayım sayfam siberian. aysegul

0

satmasamda ınternetten bol bol alısverıs yaparım

0

satmam ama inanılmaz bi aliciyim ipin ucunu kaçırdığım zaman da çok olur

0

internetten birşeyler satmayı denedim efsane zor birşey alıcı bulmak sorularına cevap vermek gerçekten uğraştırıcı ölüm gibi birşey bu nokta da satın almak daha iyi geliyor çünkü ben zor bir müşteri değilim ve bu yönde birşey satın almak istediğim de en istediğim siteye bakmak için araştırma yaparım en güzel olduğuna karar verdiğim duruma kadar kontrol ederim ve fiyat aralığı da önemli tabii ki herzaman bu durum da alacağım şey beni mutlu etmezse geri göndermek gibi durumlar çok uzuyor ve mal eliniz de patlayabilir paranızda boşa gitmiş oluyor .

0

önce çok yapardım bunu ama şu zamanı artık yapmamaya dikkat ediyorum çünkü çok güven güvendiğim bir site vardı ve ondan tabak siparişinde bulunmuştum ama geldiğinde hepsi kırılmıştı ve geri iade talebinde bulunduğunda bunu kabul etmemişlerdi memnun kalmamıştım başka bir site değilse istediğim ürünün farklı modeli gelmişti bir çok kez hayal kırıklığına uğradım ve artık internetten sipariş yapmamaya daha dikkat ediyorum ürünler göründüğü gibi olmuyorlar bir çok site farklı farklı ürünler marka başka sayfalardan alıntı yapıp kendi sayfalarında paylaşıyorlar ve o ürünü istediğinde farklı bir ürün geliyor o yüzden çok tavsiye etmiyorum eskiden çok yapardım evet ama bugünlerde güvendiğim yani en fazla iki tane site vardı tavsiye etmiyorum parayı iadesi ,ürün değişimi herhangi bir şey olmuyor olunca da çok uzun sürüyor şahsen kendi tabakları mı istememiştim bunlar yanlış ürün diye dile getirmiştim benim kendi beğendiğim takımların gelmesi yaklaşık bir ayı buldu şikayet etmeme rağmen sürekli sık sık telefon edip söylememe rağmen bir ayda anca elime ulaştı internetten alışveriş yapmak güvenli değil kendin gidip göreceksin dokunacaksın öyle alacaksın benim tavsiyem bu yöndedir

0

internetten bir şey almaya satmaya karşı ön yargım vardı hep. eskiden ön yargımdan dolayı bir şey alıp satma işlemi yapmıyordum. şimdi ise bu ön yargımı yıkıp internetten bir şey alıp satabiliyorum. güvenebileceğim siteler keşfettim. reklam olmasın diye isim vermek istemiyorum.
bedavadan neden bir sitenin reklamını yapayım ki :d
neyse şaka bir yana internetten alışveriş yapmak, bir şeyler satmaktan baya baya keyif almaya başladım. artık bir şey alacağım zaman internetten mi alsam ne en azından yorulmam diyorum ve internetten bir şeyler alıyorum.
hem mutlu oluyorum hem de istediğim ürün kapıma kadar geliyor daha ne olsun. bunları yaparken üstelik yorulmuyorum.
iyi ki bu ön yargımı yenmişim iyi ki internetten alışveriş yapmayı öğrenmişim
şimdi ise internetten alışveriş yapamadan duramıyorum.
üstelik internetten bir şeyler satarak kendime ek gelir sağlayabiliyorum.
müşterilerim bana güvenip alıyorlar ben de onları elimden geldiğince güzel bir şekilde hizmet vermeye çalışıyorum.
ben ve müşterim mutlu. iki taraf da mutlu.
en önemlisi de iki tarafın birbirlerine güvenip alışveriş yapabilmesi değil midir?

0

sadece alışveriş yaparım. daha önce hiç satış yaptığım olmadı.

0

hayır sadece kendime alış veriş yaparım alıp satmak yani sadece letgoda satış yaptm işime yaramayanlari o kadar

0

bir kaç kez internetten bazı ürünleri aldım. fakat internet üzerinden bir şey satmadım şimdiye kadar.

1

şuana kadar internetten hiç bir şey satmadım. ama bir şey alacaksam internetteki fiyatlara da bakarım eğer daha uygunsa internetten almayı tercih ederim.