0

tavuğun budunu ve ğöğüs kısmını severim,tavuğu ızgarada pişirmek ve tavuk sote güzel oluyor.

0

tavuğun mangalda en güzel olan yeri kanat kısmıdır ve tavuğun diğer yerleri gibi kuru olmaz

0

kanat but incik severim bunlar mangalda çok güzel olur

0

tavuğun en çok göğüs kısmını severim çok güzel oluyor

1

tavuğun en çok sevdiğim yeri kanat ve boyun kısmını severim yani tavuk etinden sadece kebap olduğu zaman kanat ve boyun kısmını yerim ama bazı yemekleri de tavuk göğsünü de yerim ben özellikle tavuk göğsünü saç tavada yapıyorum ve çok güzel oluyor lezzetli oluyor içinde sebze falan olunca da baya lezzetli oluyor zaten ben normalde de sebzeli yemekler çok sevdiğim için içinde tavuk göğsü olduğu zaman daha da çok severim.

0

gogusunu cunku derı yada srt et orda yok kırmızı et hıc yemem ama tavuk yerim oda gögusunj dıger taraflarda derı var post var yemem yıyemem sevmem yanı

0

genellkile insanalr ve hatta da çocuklar en azından benim gördüğm kadarı ile but yemeyi çok seviyorlar ve oldukça da lezzetli oldğunu dşünüyorlar akat benim fikrime göre tavuğun en lezzetli ksım ı kesinlikle göğüs kısmıdır bence. hem diğer kısımlar ıgibi yağ kemik vs si yok ve aynı zmanda da derisi ni sıyırğ tavuğun beyaz etin ulaşmak en kolayı oluyor. bir ğişirme önerisi olarak da her ne kadar uzmanlar tarafındansk tartışılan bir konu olsa da ben kesinlkile tat aısından konuşarak mangal diyouurm.ç :))

0

bence tavuğun en lezzetli kısmı kanatıdır.cidden çok zevkli yemesi özellikle mangalda acayip tadı güzel oluyor.

0

tavuğun en çok kemikli olan kısımlarını daha çok severim göğüs kısmını sevmiyorum o yüzden kemikli neresi varsa çok sevinirim haftada bir de olsa yerim çünkü ben kırmızı eti daha fazla tercih ediyorum ,tavuk eti ile pek aram yoktur ama yersem kesinlikle kemikli olması gerekiyor but veya kanat tercih ediyorum daha çok.

0

tavuğun daha çok kanat kısmını severim hele güzel baharatlanmışsa daha da lezzetli oluyor göğüs kısmı biraz paf duruyor oranın hiç bir tadı yok

0

tavuğun, but kısmı, göğüs eti ve kanat eti çok harikadır.

0

tavuğun en çok göğüs kısmını seviyorum . hatta bursa da rumeli pilavcisi diye bir yer var tavuklu pilavı efsane olur . biz de eşimle beraber sıkça evimizde tavuklu yani gogusleri tek tek diderek pilavın üstüne koyup yeriz . yanında nohutta haslariz pilavın üstüne . domates vede turşuyu unutmamak lazım tabiki de .
sokakta yapılan tavuklu pilavlar da güzel oluyor ben şahsen çok beğeniyorum tavuklu pilavı .
tavuk da da göğüs kısmı vazgecilmezlerim arasında :))

0

tavuğun en çok but kısmını severim biraz daha sert ve tadı var göğüs kısmı daha tatsız geliyo bana yağ yok içinde ve paf duruyo ama but kısmı biraz daha tatlı pilav yaparakta yemeyi severim

0

gögüs kismini daha cok severim çünkü tatli oluyor bol etli

0

en çok kanat kısmısını ve göğüs kısmını severim ama kanatın yeri ayrı heke ızgarası yok mu olsada yesek

0

tavuğun en çok kanat kısmını severim ve bütün halde kömürde pişirilmesini de çok severim yanında salata dışında birşey sevmem pilavla birlikte yemeyi pek sevmiyorum

0

tavuğun bütününü pilavla çok severim bir de ayran. bu piliç çevirmenin hastasıyım . tavuk göğüsü oldum olası çok kuru geliyor bana . but severim kanat severim genel olarak her türlü eti severim çok fazla . o yüzden herkesin sevip sevmediğini bilemiyorum ama çok güzel tercihler olabilir. tavuk hem hesaplı hemde lezzetli . şimdi birçok menüde nuget olarak ya da beşamel soslu bir sürü tavuk var ve seviliyor.

0

tavugun en cok yumurtasiyla kanadını severim

0

tavuğun butonu severim tavada güzel oluyor ve göğsü düşümüzde iyi

0

tavuğun en güzel kısmı göğüs eti ancak inanılmaz kuruyor pişerken. ben genelde spor tribine girdiğim zaman derisiymiş ķıkırdağıymış ayırt etmeden begyir gibi ne varsa yerim. ancak kendime degil de bir misafir veya ev ahalisi için hazırladığım zaman sadece besin değeri için değil lezzeti için de çaba gösteririm. genelde tam pişmesine yakın göğüs eti önce sulanıp sonra tamamen kuruyor. allah affetsin tam kuruduğu zaman da saman gibi oluyor. hal böyleyken kendime pişirmiyorsam ya komple haşlarım ya da but kısmını kullanırım çünkü böyle olduğunda hem göğüs bana kalmış olur hem de ağız tadıyla diğerlerinin de yemelerine vesile olmuş olurum :)