0

kardeşim ben makarnayı ekmeğin arasına koyup yiyen bir insanım sence ekmeksiz doyar mıyım

0

yemekler de ekmek olmadığı zaman hayır karnımı doyuramıyorum yani karnım aç kalıyor ekmek olması şart bence ekmek çok önemli ben genelde ekmekle yerim ve ekmek olmadığı zamana kendimi aç hissederim daha çabuk ve hızlı acıkırım açıkcası. bu sebepten ekmek yemek faydalı bence doymak açısından da iyi. doyamk için ekmek şart diye düşünüyorum.

0

evet ekmek olmadan da karnım doyuyor. ama bazı yemekler özellikle ekmek istiyor mesela pırasayı ekmeksiz yiyemem. yanına turp limon ve ekmek olacak . ispanağı da ekmeksiz yiyemem. ama kabağı patlıcanı türlüyü bezelyeyi nohutu falan hep bu tür yemekleri yiyebilirim ekmeksiz..

0

doymuyorum ben genelde doymuyorum nedendir bilmem sofradan aç kalkarım genelde .yediğim yemeğin üst limiti yok . 10 tabağa kadar rahat yemek yerim ekmeksiz de asla doymam. tabi ki pilavın yanında falan ekmek yemem ama sofrada 1 ekmek rahat yerim öyle bir yapım var. ekmek yemeden nasıl doyulur bilmiyorum sanki midemde hissi sağlayan bişey ekmek yoksa doyma hissini bilmiyorum

0

yemeklerde kahvaltıda ekmek olmazsa karnım asla doymaz öğle yemeğinde de aynen genellikle ekmek olmasa yemek yemiyorum ama akşam yemeğinde ekmek olmasa da yemeklerle karnım doyururum ama yine de böyle geç saatlerde ekmek yemediğim için kendimi aç hissediyorum onun için akşam yemeği de sadece az bir yemek yerim yemeksiz ekmeğin tadı yok ki tabii sağlığa zararlıdır ama ne yapalım ekmeksiz de yemek yenilmiyor en azından benim için.

0

ekmek olmadan da karnımı doyurabiliyorum elbet ama tabii yemeğin miktarına bağlı olarak. bir tabak makarna ekmeksiz beni doyurmaz mesela ama 2-3 tabak makarna ekmeksiz yersem doyarım :)