0

sürekli büyüklerimizden duyduğumuz fakat doğruluk payı olmayan, türklere özgü bir şeydir bu; "ekmeksiz yene doymazsın." tabii ki aslında gerekli bir şeydir ekmek yemek. çünkü diğer karbonhidratlı yiyeceklere göre daha sağlıklıdır ve doyurucudur. kilo almak istemiyorsanız illa ki karnınız doyacaktır, doyduracaksınız.. ben o anlık doyuyorum ama en fazla 2 saat tutuyor orası başka :)

0

tabiki doyarsın doyurucu bi cok gıda var oda olmadı kepekli ekmek ye cavdar ye ekmeksiz yapamıyosan beyinde bitirmen lazım

1

tabii ki yani her insanın besleme yöntemi farklıdır mesela ben ekmek yemeden asla karnımı doyuramam sadece akşam yemeklerinde pilav olursa yemekte ekmek tüketmesen de karnını doyura biliyorum ama onun dışında ne yesem yiyeyim asla karnım doymaz ekmek yemeden evet ekmek biraz sağlığa zararlıdır da ama ne yapsam da ekmekten vazgeçemiyorum ama bazıları hiç ekmek tüketmeden de karınlarını doyuruyor biliyorlar. sabahları sadece bir dilim ekmek hep bir öğlen yemeğinde ya makarnaya pilav akşam yemeğinde yani bir patates bir köfte birkaç kaşık pilav öyle karnını doyuranlarda vardır bu da insan kendine alışkanlık yapılmalı beslenme konusunda.