0

dökmem genelde ısıtıp yerim ben aslında kalmış yemek sevmem ve herşeyimi ölçülü yaparım ve genelde kalmaz ama çöpe dökmekte doğru deyil tabiki veya evimde hayvan besliyosam onlara veririm eyer yenebilecek durumdaysa tabi

0

hayır artık kalmış yemeği çöplere dökmüyorum. alıyorum, üstünü peçeteyle veya bez ile kapatıp buzdolabına koyuyorum. ondan sonraki günde de acıktığımda açıyorum dolabı alıp yiyorum ısıtıp. neden durduk yere çöpe atayım :d.

0

hayır dökmüyorum yemeği çöpe dökmemek için sürekli az yapıyorum çünkü yemeğin israf olmasını istemiyorum bu yüzden hep az yapıyorum kalan yemeğimi varsa tekrar yarın değerlendiriyorum kalan yemeğin varsa çöpe atmak israf. bu yüzden atmamaya dikkat ediyorum.

0

hayır genellikle evimde olan kalmış yemekleri çöpe dökmüyorum. çok karışmayacak şekilde bir kaba koyup apartmanın önüne koyuyorum ve bu şekilde sokak hayvanlarına biraz yardımcı olmuş oluyorum. bu soğuk kış günlerinde sokak hayvanları için yemek bulmak çok zor olduğu için bu yaptığım biraz yardımcı oluyordur diye düşünüyorum. herkes bu şekilde yaparsa çoğu sokak hayvanının karnını doyurmuş oluruz.

0

hayır çünkü geri dönusum var hayvan batı hakları var