0

evet jöle saçları döker. eski zamanlarda bu jöleyi çok süren insan vardı, birde çok sürüp saçı odun gibi yapanlar yok mu? en nefret ettiğim bir şey. ben de zamanında yaptım ama arada sırada az sürerdim.

0

saça sürülen yapay şeyler kimyasallar saça zarar veriyor bence kullanılmamalıdır.

0

evet kesinlikle döküyor. zaten kimyasal bir şey zarar vermeme olasılığı yok. daha az zarar vereni tercih edip almak lazım eğer alacaksak da. ben pek kullanmıyorum ama eşim kullanıyor her gün oldukça da pahalı birşey jöle elimizle kendimize zarar veriyoruz aslında.

0

döker diye duymuştum tam emin değilim aslında.

0

saçlara jöle surmek evet zararlıdır. saçları dökebiliyor bence briyantin sürseler daha iyi ya da limon olabilir o da aynı jöle ile.

0

saçı ne olursa olsun doğal kullanacaksın sprey miş jokey mis aman uzak dursun baktın saçın şekillendiremiyorsan kısa saç tercih edeceksin

0

tabiki döker zarar verir. jöle sonuçta bu. limon suyuyla şekil vermek çok daha mantıklı ama insanlar lükse kaçmaya her zaman daha çok özen gösteriyor.

0

sonuçta kimyasal katkıları olan bir ürün ve bence kullanılmasa daha iyi olur. saçı döküp dökmediğini elbette uzman olmadığım için tam bilemem ama bu konuda yapılan araştırmalar olmalı ki bu söylenti çıkmış ve almış yürümüş...

0

her gün kullandığımız bir şeyse özellikle jöle gerçekten saçlarımıza zarar veriyor.eğer saçlarımıza sürdükten sonra akşamları bir de kafamızı yıkamazsak o zaman saçlarımızı daha da çok dökebiliyor. bunun için fazla kullanmanızı tavsiye etmem. doğal olmaya çalışın genel olarak.