0

evet yaptık. ben bundan bir kaç ay önce arkadaşlarımla kalıyordum. ailemizden uzakta çalışmak için başka şehre gelmiş dört kızdık. ve evde ekmek yaptığımız çok oldu. unumuz her zaman vardı ama bazen ekmek alacak paramız olmazdı yada saat çok geç olduğundan dışarıya çıkamazdık bu yüzden ekmeğimizi evimizde yapardık. tahtamız merdanemiz de vardı ufak ufak yapıp teflon tava da pişiriyorduk. sıcak sıcak da yiyorduk. insan kendi eliyle yapınca daha iştahla yiyor hem de sıcacık ekmek tadını bilen bilir dışarıdan almaktansa çoğu zaman evimizde yapmayı tercih ediyorduk. böylece hem daha sağlıklı oluyordu hem de sıcak sıcak tüketmiş oluyorduk. ben tam beceremesem de ev arkadaşım bu konu da gerçekten ustaydı bende ona yardım ediyordum el birliğiyle halledip sonrasında hep birlikte afiyetle yiyorduk.

0

evet annem bir kere yapmıştı.. sadece dolaba koyarken denk geldim böyle üstünü güzelce kapamıştı ve tıpkı siyez ekmeği gibi olmuştu çok parçalanıyordu ama inanılmazzz lezzetli ve tadı ekşimsiydi.. ama en doğalındandı o yüzden güzeldi baya..

0

yapmadım ama yapmayı düşünüyorum 1 2 ay içinde

1

biz sürekli evde ekmek yapıyoruz. evde tandırımız var. sürekli orada ekmek pişiririz. ben şahsen kendim hiç pişirmedim. fakat annem çok pişirdi. bazen mutfakta hamurunu hazırlayıp sobanın fırınında yapıyor. tadı çok güzel oluyor. kendine has bir tarifi var. normalde şehirlik yerlerde yaşayan insanlar fırın ekmekten başka ekmek yemiyorlar genelde. biz öyle değiliz ama. köy yerinde yaşamanın avantajları baya var. evde tandır olması için bahçeli bir eve sahip olmak gerekiyor. apartmanda yaşayanlar için bu durum olumsuz maalesef.