0

hoşlanmıyorum elbette. kendimi aptal gibi hissediyorum. buna mı vakit harcadım diye. uzun zamandır adama akıllı oturup izlemiyorum açıkcası , hasta da iki kere 2-3 saat izliyorum umarım onlardan da vazgeçerim hiç izlemem. çünkü 2-3 saatim çöp oluyor.

0

hayır izlemek istediğim herşeyi internetten izliyorum tv çok sıkıcı geliyor bana

0

genelde haberleri izlerim.belgesel ve dizileride bazen izleri

0

hoşlanmam june 20 çok değişik şeyler oluyor

0

hayır hiç hoşlanmıyorum televizyonu ve içindeki programları şu an aşırı gereksiz buluyorum kişisel gelişimime katkı sağlayacağını düşünmediğim için de izlemiyorum.

0

hoslanirim zaman gecirmeye bire bir bence su an bile esra erolu izliyorum bir yandan

0

hayır televizyon izlemekten hiç hoşlanmıyorum o kadar saçma sapan diziler ,programlar var ki izlemek dahi istemiyorum .çoğu zaman haber izliyorum onun dışında vaktimin yarısını internette harcıyorum televizyon izlemek artık eskisi gibi keyif vermiyor.

1

televizyon çok seyretmem.. sadece salı ve cuma günleri televizyon seyredeceğim. o da dizilerim olduğu için..

0

işim gereği televizyon izlemeye vakit bulamıyorum. ayrıca televizyon programlarından hoşlanmıyorum. vaktim olursa daha çok açık oturum programlarına bakıyorum.

0

bos zamanim varsa gülmek istiyorsam ve gercekten guzel bir film dizi varsa tv izlerim herseyi izleyen surekli evinde tv açık biri degilim.

0

yani ama daha çok zaman oldırmekk için yaparım buda pek hoş bişey olmasada zamanı gerçekte oldurürüyor kısacası zamın kaybı olduğu için sevmiyorum ama güzel diziler var bikaç tane sadece onları izlemek için televizyon başında oluyorum

0

televizyon izlemeyi bazı günler severim bazı günler sevmem dizim olduğu zaman ya da maç olduğu zaman izlerim genellikle diğer zamanlar zaten her gün akşama kadar okuldayım akşam okuldan çıktıktan sonra da 8 dokuza kadar kütüphanede ders çalışıyorum bu yüzden de çok fırsatım olmuyor genellikle pazartesi günleri çukura bakarım salı günü bir şeye bakmam çarşamba günü diriliş ertuğrul perşembe cuma cumartesi bakmam cuma günü belki arka sokaklara bakarım pazar günü de çocuklar duymasına bakarım benim programım böyledir başka zaman da televizyona bakmam bir de maç günleri bakarım hele de dünyanın en büyük spor kulübü olan fenerbahçe'nin maçı olduğu zaman bakarım.

0

sevdiğim bir dizi yada program olursa hoşlanırım.

0

benim dizilerin var hint dizilerini ama oğlum bırakmıyor kumandayı alıp yerlere vuruyor ve kabloları çekiyor bana televizyon izletmiyor yoksa televizyon izlemeyi çok severim kim sevmez ki :) insan sevdiği diziler oldumu izlemek istiyor televizyon her zaman olmasa da