0

saçımla oynanmasindan çok hoslanirim özellikle bu sevdigim bir erkekse daha çok hoşlanırım annem oynarsa huzurdur benim için ben üzüldüğüm de annem kucağına alır sarılır saçlarımla oynayarak beni uyutur içim huzurla dolar kotuysem de iyi hissederim kendimi allahım annemi başımdan eksik etmesin inşallah.

0

aslında evet çok seviyorum kimse bilmez bunu ama halil var en yakın arkadaşım onun dışında da kimse oynamamıştır şu ana kadar.

0

ben hiç sevmem yani zaten kendimde devamlı saçımla oynayan biri değilimdir

0

evet hemde çok severim küçükken dedem beni bu şekilde uyuttuğu için şimdi kim şaçlarıma dokunursa dokunsun hemen uykuya doluyorum kesinlikle çok hoşlanıyorum beni çok mutlu ediyor ve vücudumu rahatlatıyor,gevşetip mayıştırıyor.

1

bazen dokunulmasından bile hoşlanmam. bu yüzden kuaförümden başka bir kuaföre mecbur kalmadıkça gitmeyi tercih etmem. ama sevdiğim birinden bunu özellikle talep edebilirim, sevdiğim insanların oynaması hoşuma gider, hele bu annemse.

0

kimin oynadıgına göre degisir. sevdiğim birisi oynarsa çok hoşuma gider. fakar eger sevmediğim birisi oynarsa sinir olurum.

0

yaramı açtın saçım yok benim oynasalar biler saç bulamayacakları için soru yok.

0

hiç hoslanmam. mümkünse hiçbir yerime kimse değmesin.