0

evet çok seviyorum özelliklede roka ve maydanoz olcak yumurta kaynatıp bunlarıda yanına koyup kahvaltı yapacaksın böylece kiloda almazsın ama herşey kararı da yemeliyim yoksa fazlası yeşillikte olsa zararlıdır

0

evet severim özellikle dere otu zaten sabah kahvaltıda yeşillik yemek mideye çok faydalı

0

genellikle yeşil nane ve roka güzel oluyor tabi tomates ve salatalıkta olacak ki bunları tamamlasın

1

evet çok seviyorum ve elimden geldiğince yemeye çalışıyorum. en popüler yeşilliğim roka maydonoz ve dereotu. bazı sabahlar ekmekarası peynir domates ve bol zeytinyağlı limonlu roka yaparım. bir de çingene kahvaltısı dedikleri bol yeşillik domates peynir zeytinyağı ve limonla hazırlanan bir çeşit var ki en çok severek ve arkadaşlarımla paylaşarak yediğim bir çeşittir.

0

sabah kahvaltısında yeşillik tüketmiyorum genellikle en fazla yiyeceğim yeşillik salatalık olur benim gördüğüm kadarıyla sabah kahvaltılarında yeşillik tüketen kimseler genellikle yaşlı kimseler oluyor kilo problemi olan kimseler oluyor yeşillik elbette sağlıklıdır her insan açısından keşke biz de tükete bilsek ancak gördüğüm kadarıyla sabah kahvaltılarında yeşillik tüketen kimseler de bunları tüketmeye geç kaldıkları için bütün sabah kahvaltılarını bunlara mahkum ediyorlar.

0

evet aslinda cok severim sabah kahvaltilarinda yesillik yemeyi maydonozu sevmesem bile salatalik biber tarzi ya da marul tarzi yiyecekleri eklemeyi cok severim

0

evet kahvaltıda yeşillik yemeyi çok severim ve her sabah yiyorum.

0

evet kahvaltıda yeşillik yemeyi seviyorum . son zamanlarda peynir ekmeğin arasına biraz da maydonoz ekliyorum. çok sevmiyorum ama faydalı diye yemeye çalışıyorum . yoksa ben de marulu taze soğanı vs bayıla bayıla yerim.

0

en güzel kahvaltı seçeneklerinden biri olduğunu düşünüyorum bol yeşillikli sabah kahvaltılarının. maydonoz, biber, marul, bazen de taze soğan roka ve tere de ekliyorum bunlara.