0

bu sitede yarışma en son yılbaşı yarışması yapıldı. 31 aralıkta bitti. ondan sonra defelarca iki katı kazanç etkinlikleri yapıldı. yani yılbaşı yarışmasından önceki gibi sürekli bir yarışma beklenemez elbette sitede ama sorumani yöneticileri bize bir ay içerisinde 2 defa günlük yarışma ve 5 günlük ya da bilemedin en fazla 1 haftalık 2 katı kazanç etkinliği yaparlarsa hem sitedeki arkadaşlar olarak daha fazla aktif olacağız, hem de site daha fazla tık alıp daha fazla reklam alma şansı var. yarışmalar olmasa bile en azından 2x kazanç etkinliklerinin arasını bu kadar açmasalar. şöyle birşey de yapabilirler. 1 ay dört hafta ya. her hafta iki gün sürecek şekilde 2x kazanç etkinliği düzenleyebilirler. yani yapılabilir böyle birşey. bu şekilde iki katı kazanç düzenlenirse hem site için fazla bir külfet oluşturmayacaktır hem de yazarların siteye girmesi artacaktır bu sayede. ben böyle düşünüyorum. çünkü iki katı kazanç ya da yarışma filan olduğunda daha fazla giriyoruz siteye. daha fazla para kazanalım diye.

1

artık heycanla bekliyoruz yarışmaları ve x2 kazancı.eskiden sık sık olurdu ancak bu aralar ciddi bir azalma söz konusu yarışmalarda.umarım en yakın zamanda başlar yeniden herşey.herkese bol kazançlar.

2

valla arkadasim. bende onu bekliyorum ne yalan soyleyeyim... bir yarisma gelsin de site biraz canlansin isterim cunku. birbirimize para kazandiriyoruz malum. neden daha fazla kazanmasin ki bu site. sitr kazandikca bizde kazaniyoruz cunku..

0

bu sitede herkes yarışmalardan bahsediyor ama kimse yarışmaların ne olduğunu söylemiyor. 2 kat olayını biliyorum da bu yarışmaların ne olduğu ile ilgili olarak biri bilgi verebilir mi