0

sorumanide daha once hic yarismaya denk gelmedim ama 2x kazanc etkinligine hep son gun denk geldigim oldu. gecen yapilan 2x kazanci kacirdim gerci ama. olsun. calistigim icicn pek girme sansim olmuyor malesef siteye ama referanslarim sayesinde iki kere odeme alabildim. yani brn girdigimde pek ugrasamiyorum sitede. biraz yazip cikiyorum. o yuzden limite ulasamiyorum. ama referansim sayesinde limite ulasabiliyorum. bu aksam biraz oturdum iste koltukta. dedim su siteye gireyim birkac birseyler yazayım bari. 2x kazanc gelirse onumuzdeki gunlerde cok guzel olur valla. evlilik hazirligi icerisinde de oldugum icin en ufak bir miktar bile ilac gibi geliyor valla. o yuzden bu aksam biraz yazayim hazir bosken dedim.

0

aslında gerçekten sitede 4 aydır yarışma yapılmıyor. açıkçası ben yarışmalardan ümidi kestim. öyle söyleyeyim. ay içerisinde bir iki defa 2x kazanç etkinliği yapsalar bari. en azından 2x kaznaç etkinliği olunca herkes katılım sağlayabiliyor en azından.

1

ben sitede yeni olduğum için hiç siteyi yarışmaya katılmadım veya siteye nasıl yarışmaya katılacak onu da bilmiyorum aslında sormanı ekibinden yeni bir yarışma düzenleseydi ben de katılırdım ve yarışmaya girmek için fırsatım da olurdu çünkü ben sitede olduğumdan beri en çok beyin bedava modu var ve gerçekten hiç soru soramıyorum sağ olsunlar nazlı 54 contan1 ve yasin 06 en çok anasayfa bunların soruları kaplıyor ve hepsi cevapsız sorular onlar da biraz cevaplara yönetseydi ve o kadar soru sormasaydı belki sitede bir yarışma olurdu ve bizde o yarışmaya katılabilir dik.

0

kesinlikle daha farklı çeştli sitenin de ortamına daha fazla eğlence katıp aktifiği arttıracak uygulmmalr yarışmalar bekliyorum. :)

0

bende yarışmaların böyle devam etmesini bekliyorum bence yarışmalar olunca daha güzel oluyor.

0

sorumani ekibinden evet yarısmaların devam etmesini bekliyoruz.bu yarısmalar sayesinde kazancımızı artırır ve motive olmus oluruz.bu açıdanda bakıldıgında burada takılan her insanın benim gibi düsünecegini umuyorum ben.

0

yarışmadan ziyade x2 kazanç isterim yani. zaten sorumanide bu yarışları cevap yazılsın diye yapıyor ama x2 kazanc olayını yaparsa geçen sefer ki gibi cevap vermekte yarışırız, verdiğimiz cevabı uzatırız filan. yani sorumaninin bu yapmış olduğu yarışlarda asıl cevap yazımı x2 kazanç olduğu zaman oldu.

0

bence uzun bir süre yarışma olmamalı. çünkü yarışmaya herkes katılamıyor, belli başlı insanlar giriyor. tamam kazansınlar kazanmasınlar demiyorum ama bazı üyeler işlerinden dolayı giremiyor ve yarışmaya katılamıyor, bunun yerine hafta sonları veya haftanın belli günlerinde 2x etkinliği getirilirse daha iyi olur.

0

yarışmalar bitince zaten yarışma yapacağını biliyorum yani her zaman olacağı bir şey ama olursa da hiç fena olmaz bence gene cevaplar 2x gelse de güzel olur.

0

bence makale yazısı olsun. en güzel yazıları kazanan birinci olsun. birinciyede 5 tl gibi bir ödül verilsin.

0

aslında bekliyorum. bu yarışmaya sıralamaya girmek için emek ve çaba harcamadım. zaten kac gündür dinlenme ihtiyac duydugum için bu yarışmayı önemsemedim. bu nedenle yeni bir yaışma gelmesini beklerim elbette.

0

soru manide yeniyim o yüzden yarışma bekliyorum

0

açıkçası bugün 2 x vereceklerini düşünüyordum ama yapmadılar henüz.ama tabii ki yarışma kısa olduğu için tahminimce yapmış olabilirler. gerçekten çok iyi bir yarışma şeklinde gidiyor. diğer arkadaşlara da başarılar diliyorum.