0

ne yediğinin önemi yok. her şeyin fazlası zarar. fazla şeker zehir etkisi yapar.

0

çok fazla acı yemek bence daha kötüdür. tatlı yemekte insanı bayıyor bir süre sonra ama acı daha da perişan ediyor. hatta mideyi bile yakıyor, sonrasında gece uyumak güç oluyor. gerçi her şeyin fazlası zarar tabii.

0

ikisi de kötü fazla tatlı yersen şekerim yükselir baş ağrısı yapar fazla acı yersen de mide ağrısı yapar her şeyi ölçülü yemek en mantıklısı

0

her şeyin fazlası zarardır. fazla tatlı yemek mide ağrısına sebep olur. fazla acı yemek insanı kötü etkiler. gereğinden fazla bence bir şeyi tüketmemek en iyisi. bir şeyleri kararında yemek en doğrusu.

0

bence çok fazla acı yemek kötüdür ben acı sevmeyen biri olaraktan böyle düşünüyorum

0

bence çok fazla acı yemek daha kötüdür.ben çok tatlı yediğimde başım ağrıyor.ama daha çok şerbetli tatlılarda oluyor bu.acıyı abartırsam ne boğazım kalır ne de bağırsaklarım sanırım..bütün organlarım isyan edebilir bence .

0

tatlı yemek mideyi şişirir ve adamı rahat bırakmaz pek, ama acı yemenin de çıkışı çok kötü oluyor. şahsen ben tatlıyı da acıyı da çok severim, bazen ikisinin de ayarını kaçırıyorum biraz :) alışırsan ikisi de güzel oluyor bi zararı olmuyor

1

yani eğer bir şeyi çok fazla tükettiğin zaman zaten acıdır tatlıdır fark etmez her şeyin normale iyidir acı da çok tüketirsen midene zarar verir ve çok kötü bir rahatsızlık geçirirsin ama tatlı da çok yiyecek olursan aşırı yersen o da yine sana dokunur şekerini yükseltir yani ikisinin arasında iyi veya kötü bir fark göremiyorum çünkü ne olursa olsun eğer fazla bir şey tüketirsen kısa organa zarar verirsin ama her şeyin normali her şeyin azı daha iyidir.