0

ölüm söz konusu olduğu zaman zaten bu dünyadan göçüp gitmiş oluyoruz bu yüzden ölüm açlığın yanında çok da zorlayıcı birşey olmamış oluyor. dolayısıyla bunu düşünmüyoruz yani yaşadığımız süre içinde açlık daha ağır basar zor durumda kalarak insanlara muhtaç olabiliriz. ancak başkasının ölümünden bahsediyorsanız allah korusun sevdiklerimiz için ölüm bizim gözümüz de korkunç bir şey. onların ölümünü düşündüğümüz de bile bu kadar sarılırken kayıplarına alışmak daha zordur. fakat ölüm hepimiz için olacak olan bir şey yani bunun önüne geçemeyiz malsef. yaşadığımız sürece ayakta kalmak için de açlık çok daha zor bir durumdur sanırım

0

ölüm kurtuluştur. açlık kadar kötü birsey var mi? cok açıkinca insan sinirleniyor sonra halsiz düşüyo birsey yapasi gelmiyor. zaten açlığı süregelen bir insanin saglik problemi olur. zamanla sonu da ölümdür.

0

ölum anlik bir sey olabilir ama aclik ise yavas yavas sizi olume surukler.bu yuzden acligin daha kotu oldugunu dusunuyorum.

0

aç oldugun zaman yiyecek birşey bulamadiginda ölebilirsin yani ikide birbirini etkiler o yuzden değişik bu soru olmuş yani.

0

bence biraz yalnış bir soru. ölüm anlık olan birşeydir açlık ise sürekli olan birşey ve açlık sonucu da insanlar ölebilir.