0

galiba beyin bedava modu kalktı yani tam olarak bilemiyorum ama uzun süredir yok ve sorular da oldukça az. insanlar mı az yazıyor da yani az soru soruyor da ondan dolayı mı beyin bedava modu olmadı onu anlayamıyorum. ama herhalde yok bence. öyle düşünmeye başladım yalnız lunada dikkat ettim eskisi gibi çok sık soru sorulmuyor sitede bazen cevap vermekte zorlanıyorum eskiden daha fazla soru veya daha fazla seçenek olurdu birde artık şu 2x kazanç gelse gerçekten çok iyiyi olurdu.

1

bana ne soyleyeceksen gel mesaj at.. kendi sorunun altinda konusmak kolay. ve o odeme dedigin sey yarisma odulleri. yazdiklarimi iyi oku, oyle gel. ve benim sorularim senin sorulara bin basar. ben senin gibi bir oyuncudan 5 tane soru cikarmiyorum en azindan.

0

sen kendi sorularına bak bana yorum yapma beyin bedava modu açık değil ama ödemede sıkıntı yok demi

1

bunu bene merak ediyorum. daha önce sık sık karşılaşırdım bu mod ile ancak şimdi hiç denk gelmedim. sanırım cevapsız soru sayısı az.

1

zaten ben siteye üye olduğum zaman beyin modu vardı ve bir süre sonra beyin modu ortadan kalktı sanırım çok cevapsız sorular olduğu zaman beyin modu geliyor ama beyin modunun gelmesi nasıl bir kazanç elde edilir ki bence beyin modunun olmaması gerekir.

1

cevapsiz sorulara sık sık cevap yazildigi icin olabilir mi acaba sayin nazli54... millet senin soeularini gormemeyi tercih ediyordu ve bu sefer istedigimiz olmus gibi. bu sefer siteyi sorulaeinla bogmadigin icin beyin bedava modu aktif olmuyor.