0

ben daha yeni üyeyim. ben de sitede geziyorum cevabı bildiğim soruları cevaplıyorum. yani ben siteye girdiğimden beri zaten beyin bedava modu var iletişim bölümünde sorunum bildirmek istedim ama nereden ulaşacağını bilemediğim için de ben de şimdi cevaplamaya çalışıyorum artık ne zaman soru hakkın gelecek diye bekliyorum yani bazı sorular gerçekten alakasız sorulardır ve cevabı olmayan sorular bile soruyorlar bari soruyorsanız herkesin cevap vereceği sorular sorun da herkes cevap yazsında altın sorulara girsin.

0

hayir soeulsun da. birde soyle bir durum var artik. kisi yalvin mentesle ilgili soru soruyor mesela. aynen bu sekildr. "yalcin mentes nereli?" sonra bir diger soeu. "yalcin mentes kac yasinda?" bir diger soru... "yalcin mentes kac dizide oynadi?" bir sonraki soru... "yalcin mentesin oynadigi diziler nelerdir?" kusura bakmasin kimse bu tarz soru kalibiyla giden kisilerin hicbir sekilde sorulaeina cevap vermiyorum. bryin bedava modu aktif olsun ya da olmasin. zaten bu tarz soru soranlarin sorulari beyin bedava modu aktifken karsimiza cikiyor. bencr bu kisilere soeumaninin bir yaptirimi olmali. sitede beyin bedava modu degil, direk kisilere beyin bedava modu gelmeli. sorulari cevapsiz kalan yazarlara, brlli bir cevap yazma sayisindan sonra tekrar soeu sorabilmesi aktif halr getirilsin... boylelikle sitede sacma sorularin sorulmasinin önüne gecilir.

0

ben bundan sonra cevaplamayacağım böyle saçma sorulara.beyin bedava istediği kadar dursun umurumda değil.hatta haftada 5 gün devamlı beyin bedava olsun benim için daha iyi.nasıl olsa cevaplayacak soru buluruz biz. onlar ne yapacak acaba.

1

zaman zaman saçma gelebilecek sorularda olabilir ama ben nedense hiç rastlamadım bu tür sorulara. genel olarak bilgiye dayalı sorular o süreçte karşıma çıkıyor.

0

evet cevaplara yazım ve imla hatalarını düzelterek başlıyorum. anlam veremediğim bir soruysa zaten girmiyorum. ama bu ne allah aşkına vs yazarak haksız kazanç elde etme çabasına da girmem açıkçası. bu yüzden çok saçma gelirse girmiyorum.

0

eğer soru cevaplamak için sadece o an uygunsam ve o an beyin bedavamodu aktif ise mecburen cevapllayarak durumun daha kolay bir şekilde ortadan kalkmasını sğalamaya çalışıyorum genellikle de bu nedir şu ne anlama gelir gibi garip garip sorular cevapladığım için bazen sıkılyroum ve tam bu durum ortadan kalktığı zaman benim burası için ayrdığm zaman bitiyor gene kendi istediğim sorulara kendi istediğim gibi rahat rhat yorum yapıp cevap veremiyorum.

1

aynen valla kalıyorum. dün gece öyle bir soru vardı ki cevabını hiç bir yerde bulamadım. kendileri nerden ve nasıl buluyorlar böyle soruları hiç anlamıyorum gerçekten. hayır madem sordun sorunu bir takip et dimi. cevap gelmediyse girip soran kişi olarak cevap ver ki cevapsız soru olmaktan çıksın en azından. boyleleri yüzünden beyin bedava modu günlerce aktif oluyor ve cevap verecek adam akıllı soru bulmak için resmen sitede keşfe çıkıyoruz.gezmediğim profil kalmıyor. keşke insanlar artık soru sormaktan çok cevap vermenin daha çok kazandıracağının farkına varabilseler. etrafta çöp sorular ile dolmasa ne güzel olurdu.