2

altın soru nedir?

sorumani.com üzerindeki altın sorular nelerdir? Neye göre belirlenir ve kuralları nelerdir?

46 cevap
0

diğer sorulara oranla, daha fazla kazandıran fırsat sorularıdır.

0

altinsoru sorumani yoneticileri tarafindan uyelerine sorulan sari kutucuk icine alinmis vede uyelerin daha cok kazanmasi icin %20 fazla kazanc saglamasidir.bu uygulama aslinda biraz daha fazla soru olsa boyle daha iyi olur bence.

0

altın soru diğer sorulara göre %20 daha fazla kazanç sunan sorulardır. bu soruları 2 kat kazançta cevaplar isen daha fazla kazanç sağlayabilirsin. ve daha hızlı ödeme alabilirsin.

0

insanlara daha fazla kazanç sağlansın diye yapılan bi çalışma.sorumani ekipi tarafından bazende çok ilgi görülen soruları %20 lük bi artış koyarak altın sorular isimli bir katagörü açmışlar.

0

bu soru tipi sorumani üyelerinin fazla sayıda cevap verdiği sorulardır. birde kazanç miktarı daha yüksektir.

0

altın soru aslında cok kısa acıklama ile para kazanmayı katlamak dır yani normal soruda yazarak 1 tl kazandıysan altın soru ile 1 tl 5 kurus kazanırsın bunu az olarak görmemeli aslında topluya vurursak 10 tl de 50 kurus 100 tl de 5 tl yapar yani güzel bi kazanc artışı yapmaktadır altın soru icin de cogu sorunu yanında %5 fazla kazanc yazan sorular altın sorudur aslında şuan cogu soruda var ama önceden hepsinde yoktu bi nevi fazla kazanc demek

0

altın sorular daha fazla kazanç sağlayan ve daha zor sorulardır biraz uğraş isteyen sorulardır.

0

altın soru sebebini bilmediğim bir nedenden dolayı yazarına ve cevap veren kişilere normalden fazla para kazandıran sorulardır.

0

daha fazla kazanç getiren soru

0

kaliteli sorudur ve bu yüzden kazancın artmasıdır.

0

değeri daha fazla olan araştırmaya ve öğrenmeye dayalı bilgi amaçlı sorulardır bence hayatın hemen hemen her alanından konularla alakalı olan bu sorular bizi araştırmaya ve öğrenmeye itiyor.. kazanç desteğiyle olsada araştırmak güzeldir :) ve altın soruların artmasını taleb ediyorum cunku1bu tarz soruları yanıtlarken veya fikrimi beyan ederken daha çok keyif alıyorum:)

0

değeri daha çok olan sorulardır.

0

bence sitenin faha güncel olan ve ilgi uyandirabilecrk konulari soru kaliplari haline getirerek, yüzdelik dilimlerle farkli oranlarda ek kazanc saglattigi soru tipleridir.
üye oldugum zamandan bu yana birkaç altin soru crvaplamis biri olarak baya kazanc saglayan soeulardir.

0

altin soru diger sorulara gore verdigimiz cevaplarda daha fazla kazanc elde edecegimiz sorulardir. keske butun sorular altin soru olsa

0

değeri yüzde 20 veya 11 lik sorulardır yüzde 20lik sorular 2 kuruşa karışıktır.

0

soru kadar değeride önem li değerli sorulardır.

0

altın soru değeri diğer sorulara göre daha fazla olan sorudur.

0

altın soru adı üstünde fazla değerli sorulardır. fazla kazanç demektir.

0

%10 ile %20 arasında fazladan para kazandıran sorulara denir.şuan onlardan birini cevaplıyorum.

1

altının bu kadar değerli olduğu bir dünyada sorunun sıfatı altınsa her yönden değerlidir sanırım. :)