1

canim bak once su soeularindaki yazim yanlisini duzelt. banlanip gideceksin bu birincisi. ikincidi sitede sadece soru sorarak para lazanilmiyor. ucuncusu sitede suan iki kati kazanc etkinligi var. cevaplarda gecerli. madem bu kadsr paraya ihtiyacin var bunu degerlendir. dorduncusu ve son olarak uzatabilecegin soru bulamiyorsan benim profilime girop cevap verdigim sorulara gir. bak nasil uzatmisim da uzatmisim. sende onun gibi uzatabilirsin pek ala degil mi?

2

canım benim sen çok soru sorduğun için kazancın az oluyor çünkü soru başı sadece iki kuruş kazanıyorsun ama sen biraz cevaplara yönelsen ve cevapları kendini özgün biraz cevapları uzun yazsan ve doğru cevap yazarsan daha çok kazanırsın çünkü ben senden daha çok sonra katıldım ama benim cevap sayım senin en az 10 katıdır daha benim 1 ayım bitmemiş gayet de kazancın çok güzel oluyor yani soru sayım az ama cevap sayım daha çok fazladır sen de böyle yaparsan daha da kazancın ikiye katlanır 3'e katlanır çünkü vereceğin cevaba karşılık baya güzel alırsın.

2

farkındaysanız burada sadece soru sorulmuyor cevap da yazabilirsiniz diye düşünüyorum sorularınıza siteyi çok kasıyor sunuz ve sizin yüzünüzden sürekli beyin bedava modu aktif oluyor onun için bence diğerlerinin hakkına girmeyin ve soru sormayı bırakın artık cevap vermeye başlayın derim.sürekli soru soruyorsunuz burda ve hepsi aynı şeyler. bence birazda soru cevaplayın sonuçta cevapta verebiliyorsunuz.üstelik suanda iki kat kazanç etkinliği var ve cevap vererek bunu değerlendirebilirsiniz.