0

herkese iyi geceler gerçekten asla birakmazdim ama benim uykuya çok ihtiyacım var?

asla birakmazdim ihtiyacım vardı yarismam lazım dedim ama ben rahatsızım burda sabaha kadar durursak bu sefer gene 1 hafta migren hastalığından dolayı ağrı çekçem onun için ben bıraktım herkese iigcelrr diyorum. hak eden kazansın.

7 cevap
0

iyi geceler. ;) saglik herseyden once gelmeli kanka. tamam yarisma, osuller iyi hos da. zaten sirede para kazanabiliyoruz. hani yarismayi kazanamazsan bile zaten bir ugrasin oluyor sitede. o kadar kasmayin yani sitede kendinizi. :)

1

grcmis olsun. iyi geceler kanka... aynen kanka.. hak eden kazansin. bizimle birlikte birkac kisi daha gonderirler, millet yarismayi birakr. hak sden de kazanmis olur bu sayede :)

1

sağlık her zaman önde gelir. yarışma felan önemli değil.

2

hiçbir şey sağlığınızdan önemli olamaz zaten süre oldukça uzun erken yatıp erken kalkarak zaten aradaki açığı kapatabileceğinizi düşünüyorum. çok fazla burada vakit geçirip sağlığınızdan olmamalısınız tabii ki de. çok geçmiş olsun umarım kısa sürede eski sağlığınıza kavuşabilirsiniz bu durumda bile gerçekten çok iyi iş çıkardınız.

2

iyi geceler. daha çok zamanınız var. sonraki boş zamanlarda yazabilirsiniz. ama önce sağlık. 250 tl için sağlıktan olmayalım demi. herkesin ihtiyacı var mutlaka ama sağlık daha önemli. uykusuz kalınan her saat ömrümüzden ömür alıyor. özellikle gece uykusu almanın insan sağlığına inanılmaz faydaları vardır. mutlak insan gece uykusunu alıp, güne iyi başlamalıdır. tekrar iyi geceler.

1

sanırım biz de senin gibi bırakacağız ama uğraşıyoruz bakalım nereye kadar ulaşabilirsek 15 gün var.

2

iyi geceler kanka.. :) :) geçmiş olsun. daha dur 31 aralığa çok var. her an dengeler değişebilir. şuan üçüncü olabilirim ama... belki ilerleyen günlerde ilk ondakiler giremeyecek fazla :)