0

asla boyatmam kendimemi güldürecem el adama süver erif

0

hayır boyamak istemezdim. çünkü bana yakışmazki. esmer değilim ama beyaz tenli de değilim.. açık buğday tenliyim ve renk bana asla gitmez. ama aralara o renkler atılabilir. bu şekilde radikal değil de hoş bir farklılık katılabilir.

0

denemelik olabilirdi denemekten zarar gelmez fakat yaşamıma asla sokmam

0

kesinlikle ve kesinlikle istemezdi o ne öyle yaa gökkuşaği gbi

0

yir istemezdim benim sacim siyah ve tenimde esmer 20 yasindayim ve bu yasima kadar sacima boya deymedi deydirmeyide dusunmuyorum.

0

sacımı pembe veya yeşile boyamak istemezdım o şekilde boyatanlarıda hiç hoş bulmuyorum ama unu akabınde pembe boya sonrasında kendıni sarıya bırakıyor aynı u yeşilde tabıki boyası akp sarıya döndügu zaman ortaya hoş bır renk ve görüntü cıkıyor ve onun bıraktıgı sarımsı tenk cok guzel oluyor ama yeşil ve pembe yapmam ben

1

yani ben saçlarımı asla pembe ve yeşil hayatıma ama mavi rengi seviyorum o da sadece uçlarına atarım ama dediğim gibi benim saçlarım siyah hiç sevmediğim renklerden bir tanesi de pembe ve yeşil saç rengi ve tabii bazı insanlara yakışıyor mu evet yakışıyor ama bana yakışacağını düşünüyorum. zaten benim tarzımda değil ama bazı insanlar kendini tarz görüyor yapışınca da yaptırabilirler. bence özgürdürler bir şey diyemem saygı duyarım ama ben şahsen kendi adıma soracak olursan. ben hiçbir şekilde pembe veya yeşile saçlarımı boyama aldım saçlarımı yazık olmasın bana siyah yakışıyor ve siyah boyamaya devam ederim.

1

değişik değil severim değişik renkleri de severim saçlarımı farklı renkleri boyamayı da seviyorum ancak eşim pek hoşlanmıyor ergenlik zamanlarında bir kere pembeye boyatmış tüm saçlarımı babaannem ben seni böyle eve almam dedi gidip tekrar kendi rengine boyatmış tım ama kapalı bir kadın olduğun için zaten ne renge boyattım ın çok bir önemi yok eşim görüyor sadece elhamdülillah :)

1

aslında olabilirdi ama ben kapalıyım zaten saçlarım gözükmüyor o yüzden boyamanın da bir mantığı yok.

1

böyle şeyler genelde japonya'da olur diye biliyorum. ben asla böyle bir şey yapmam. ben saçlarımı aslında hiç bir renge boyatma. hem bana yakışmaz. hem de yakışsa bile boyamak istemem.

1

hayır boyamam. ben genelde bakır kızılına felan boyuyorum. o renkleri tercih etmem için deli dolu bir insan özgüvenli bir insan olmam lazım herhalde

1

ben saç rengimi seviyorum asla o renklere de boyamam hep doğallıktan yanayımdır saçta sevdiğim tam siyahtır ve siyah mavi geçişli olan. eğer bir gün boyarsan saçımı siyah mavi geçişli yaparım.

1

hayir, boyamam. sac rengi olarak tercih edebilecegim renkler degil cunku. ama boyatmak isteyene ve boyatana saygim sonsuz.